Oras SMART -vesikalusteet edistyksellisille asentajille

Oras SMART -tuotteet ovat uuden sukupolven vesikalusteita, joissa on innovatiivisia ominaisuuksia ja Bluetooth®-toiminto. Asiakkaiden kodit ovat nykyään älykkäämpiä kuin koskaan aiemmin. Lähes kaikista laitteista televisiosta lämmitykseen on olemassa älyversio. Eikö hanoistakin voisi siis tehdä älykkäämpiä?

Oras on maailman johtavia kosketusvapaiden ja elektronisten hanojen valmistajia, ja siksi olemmekin tarttuneet haasteeseen ja suunnitelleet älyhanasarjan, joka täyttää asiakkaidesi tarpeet. Samalla se auttaa sinua säästämään aikaa ja resursseja: Oras App -sovelluksella laitteiden säätäminen on helppoa. Oras SMART on tehty päivittäiseen käyttöön sinulle ja asiakkaillesi.

Älykkyys on hanojen uusi standardi

Oras SMART -vesikalusteita käytetään kaikenlaisissa ympäristöissä joka puolella maailmaa – niin terveydenhuollossa ja hoitotyössä kuin liikenteessä ja vapaa-ajallakin. Lue lisää, miten älyhanat voivat tuoda päivittäiseen työhösi uutta tehokkuutta ja mukavuutta.

Neljä syytä siihen, että älykkyys on hanojen uusi standardi:

  • Yksinkertainen ja älykäs asennus: Oras 3S-kiinnitysjärjestelmän ansiosta kosketusvapaiden hanojen asentaminen on helppoa – myös yksityiskodeissa.
  • Paristonvaihdot harvenevat, paristojen käyttöikä pitenee: Älyhanojen paristot on vaihdettava vain 3–5 vuoden välein, ja asiakkaat voivat tehdä sen helposti itse.
  • Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen helpottuu: Bluetooth-yhteydellä toimivalla Oras App -sovelluksella hanan asetukset voidaan määrittää asennuksen yhteydessä.
  • Edistykselliset sensorit ovat luotettavia: Sensorissa on Oraksen patentoitu PSD-teknologia, jolla varmistetaan, että hana reagoi välittömästi kätesi liikkeeseen.

Kosketusvapaat Oras-hanat Dahlin varastovalikoimassa

Löydät paljon asentajaa hyödyttävää tietoa Oraksen nettisivuilta

 

Julkaistu 26.11.2020