Täydelliseen suihkuhetkeen - uudet Oras Nova -sadesuihkuhanat

Voit viedä suihkukokemuksen uudelle tasolle entistä laajemman Oras Nova -tuotesarjan käytännöllisillä ja tyylikkäillä sadesuihkuhanoilla. Tuotesarjan sadesuihkuhanat ovat edullisia ja suunniteltuja sopimaan kaikkiin kylpyhuoneisiin. Niiden käyttömukavuus on huippuluokkaa.

Oras-sadesuihkuhanat valmistetaan aina hyväksytyistä, sertifioiduista ja kestävistä materiaaleista Oraksen omissa tehtaissa, millä varmistamme sen, että pystymme tarjoamaan täydellisen suihkuelämyksen. Jokaisella kerralla.

Uuden Oras Nova -sadesuihkun ominaisuuksia:
  • Laaja, kääntyvä suihkulautanen, Ø 200 mm, suuri, 1-toiminen käsisuihku, Ø 95 tai vaihtoehtoisesti pienempi Ø 70 käsisuihku
  • Korkeus säädettävissä, suihkutankoa voi lyhentää
  • Voidaan asentaa käyttämällä olemassa olevia kiinnitysreikiä
  • Termostaattihanassa lämpötilarajoitin, THERMO-COOL -pinta estää hanan kuumenemisen
  • Erinomainen hinta-laatusuhde

Oras Nova on ilo silmälle. Sen eleganssi piilee sen yksinkertaisuudessa – siinä ei ole monimutkaisia osia, jotka keräävät likaa ja ovat vaikeita puhdistaa. Hana on yksinkertainen ja turvallinen käyttää ja lisäksi ystävällisiä niin kukkarolle kuin ympäristöllekin. Thermo Cool -pinta ja lämpötilarajoitin tekevät Oras Nova -suihkuista turvallisen vaihtoehdon perheille, joissa on myös pieniä lapsia. EcoFlow-toiminto auttaa säästämään vettä ja energiaa ilman ylimääräistä vaivaa.

Uuteen sadesuihku-valikoimaan kuuluvat seuraavat tuotteet:
  • Oras Nova 7400 -sadesuihkuhana ilman käsisuihkua
  • Oras Nova 7401 -sadesuihkuhana, käsisuihku ø 70 mm
  • Oras Nova 7402 -sadesuihkuhana, käsisuihku ø 95 mm
  • Oras Apollo 549 -sadesuihkusetti ilman hanaa, käsisuihku ø 95 mm

Täydellisen suihkukokemuksen takaa sadesuihku, jonka käyttö on miellyttävää ja turvallista – ja jonka toimintaan voi luottaa. Joten olipa kyse sitten pienestä parannuksesta kylpyhuoneeseen tai sen täydellisestä uudistamisesta, Oras tarjoaa aina tilaan sopivan ratkaisun. Tarjoamme innovatiivisia, tarkkaan mietittyjä ratkaisuja, jotka ovat luotettavia ja helppoja asentaa, ja siksi olemmekin myös alan ammattilaisten suosima kumppani.

Tutustu Oras Nova -tuoteperheeseen täällä: oras.com/fi/tuotteet/oras-nova/discover/

Oras Nova -tuotteet Dahlin valikoimassa

 

 

Julkaistu 30.7.2020