Muuta tapojasi reaaliaikaisen palautteen avulla

Kaikesta kotitalouksissa käytetystä lämpimästä vedestä 66 % kulutetaan suihkussa.

Suihkussa vietetun ajan lyhentäminen on yksi tehokkaimmista tavoista säästää vettä kotitaloudessa. Sillä voidaan myös säästää energiaa. Kulutamme jokaisella suihkukerralla keskimäärin peräti 80 litraa vettä. Tämä vastaa suunnilleen samaa vesimäärää, joka aikuisen pitäisi suositusten mukaan kuluttaa kolmessa viikossa.

Kaikesta kotitalouksissa käytetystä lämpimästä vedestä 66 % kulutetaan suihkussa. Suihkussa ei kuitenkaan kulu vain valtavia määriä vettä, vaan suihkuttelu vie myös paljon energiaa. Tätä voidaan havainnollistaa seuraavasti: useimmat meistä luultavasti nauttivat lämpimistä suihkuista, mutta on syytä tiedostaa, että yksi minuutti suihkussa kuluttaa enemmän energiaa kuin se, jos jätämme kotona kaikki valot päälle koko päiväksi.

Oras Hydractiva Digital -käsisuihku on suunniteltu vähentämään veden ja energian kulutusta – vaivatta

Digitaalisessa käsisuihkussamme on erityisominaisuus: sisäänrakennettu näyttö, joka näyttää reaaliaikaisen veden ja energian kulutuksen suihkun aikana ja sen jälkeen. Tämä auttaa kuluttajaa parantamaan omaa ekologista jalanjälkeään ja vähentämään veden ja energian kulutustaan joka kerta suihkussa käydessään – ja nauttiessaan rajoittamattomasti miellyttävästä suihkukokemuksesta.

Palkittu muotoilu

Tuote on tänä vuonna voittanut jo useita muotoilupalkintoja. Tuomariston lausunto (German Design Award): “Älykkäässä käsisuihkussa on integroitu näyttö, jonka avulla käyttäjät voivat optimoida suihkukäyttäytymisensä veden ja energian kulutuksen suhteen. Kiehtova lähestymistapa, joka yhdistää älykkäästi nykyaikaisen suunnittelun ja kestävyyden ja edistää samalla rajallisten resurssien tietoisempaa käsittelyä.”

Uusi Oras Hydractiva Digital avaa uuden aikakauden älykkäille ja kestäville vesiratkaisuille.

 

Julkaistu 24.11.2021