Huippuluokan suorituskyky kompaktissa kokonaisuudessa

Menestyksekäs NIBE S -sarja täydentyy invertteriohjatulla S735-poistoilmalämpöpumpulla, jonka tehokkuus on aivan omaa luokkaansa! Hiljaisena, tyylikkäänä ja kompaktina tämä laite on myös helppo sijoittaa ja asentaa. S735 sopii niin uuteen kotiin kuin vanhan poistoilmalämpöpumpun korvaamiseen ja yhdessä SAM S42 tai S44 tuloilmamoduulin kanssa se paitsi lämmittää kodin ja käyttöveden, niin myös huolehtii tasapainoisesta ilmanvaihdosta.

NIBE S735 on tehokkain NIBEn koskaan valmistama poistoilmalämpöpumppu. Sen vuosihyötysuhde lattialämmityksessä on jopa 4,75 (SCOP kylmä ilmasto). Lisäksi se lämmittää käyttövettä aiempia malleja suuremman määrän. Energiatehokkaasta poistoilman lämpöenergian hyödyntämisestä huolehtii ympäristöystävällinen kylmäaine.

S735 on todellinen kodin sydän. Helppokäyttöisyys ja etähallintamahdollisuus ovat tuttuja muista S-sarjan malleista, kuten myös liitettävyys NIBE aurinkosähköjärjestelmään, jolloin auringon energian saa lämpöpumpun avulla moninkertaistettua ja varastoitua. Fiksujen langattomien lisätarvikkeiden avulla tulee kodin sisäilman hallinnasta entistä tarkempaa ja energiatehokkaampaa.

S735 helpottaa käyttäjän ja asentajan arkea

Asentajan työpäivään

  • Helppoutta - selkeä opastettu käyttöönotto joko lämpöpumpun näytöltä tai asentajan älypuhelimesta lämpöpumpun lähiverkossa.
  • myUplink PRO - asiakkaan lämpöpumpun valvontaan ja hallintaan.
  • myUplink-palvelun avulla onnistuu myös lattialämmitysjärjestelmän ja lämpöpumpun integraatio.

Käyttäjälle

  • Helppoutta - älykäs opastus (smart guide), joka kysyy mitä käyttäjä haluaa muutettavan ja opastaa tekemään oikeita säätöjä.
  • Laite on helppo liittää nettiin sisäänrakennetun wifin avulla, jonka jälkeen voi ottaa käyttöön sääennusteen huomioinnin ja pörssisähköohjauksen kustannuksia entisestään pienentämään.
  • Maksuttomasta myUplink-palvelusta voi seurata järjestelmän toimintaa. Pienestä lisämaksusta historia laajenee, ja laitteen hallinta onnistuu etänä.
  • Tulevaisuuden mahdollisuudet – päivitysten myötä laite pysyy ajan tasalla myös tulevaisuudessa.
  • NIBETURVA – rekisteröimällä uuden laitteen, saa käyttäjä maksuttoman lisäturvan kuudenteen käyttövuoteen saakka

Tuotevalikoima

NIBE S735:ssä ei ole puskurivaraajaa, vaan se löytyy tuloilmayksiköstä, SAM S42 tai S44. Järjestelmän mitoituksessa tulee aina ottaa huomioon ilmamäärät. Tuloilmayksikön valinnassa pitää huomioida sekä puhallinkäyrä että vesivirtaus. Jäätymissuojapeltiä ei pidä unohtaa asennuksesta. 

TuoteLVI-nroDahl-pätkäkoodi
NIBE S735 poistoilmalämpöpumppu     5362925    GV37
NIBE SAM S42 tuloilmamoduuli5362926     SL95
NIBE SAM S44 tuloilmamoduuli5362927     XT24
JSM 160 jäätymissuojapelti7923519       Tilaustuote, kysy lisää myyjältäsi

Lisätietoa

NIBE S735 - lue lisää                      

 

 

Teksti ja kuvat: NIBE

Julkaistu 29.8.2023