NIBE S -sarjan maalämpöpumppu helpompaan arkeen

Maalämpöpumpun hankinnassa ei enää kannata miettiä pelkästään lämmitystä ja käyttöveden lämmitystä. Kannattaa huomioida myös muut tarpeet ja mahdollisuudet: kodin viilennys ja ilmanvaihto sekä aurinkosähkön tuottaminen. Mikä olisikaan kätevämpää, kuin liittää kaikki yhteen ja samaan järjestelmään, yhden automatiikan taakse? Yhdestä paikasta seurata koko järjestelmää.

NIBE S -sarjan maalämpöpumput mahdollistavat tämän ja paljon muuta. Ne on kehitetty paitsi vihreämmän ja taloudellisemman lämmön, myös helpomman arjen vuoksi. Niinpä niiden kanssa samaan järjestelmään voi kätevästi liittää kodin muita tärkeitä toimintoja, kuten NIBE ilmanvaihdon, aurinkosähkön ja viilennyksen.

S-sarjan maalämpöpumppua voi valvoa etänä

Kun S-sarjan maalämpöpumppu yhdistetään sisäänrakennetun wifin avulla nettiin, järjestelmän valvonta onnistuu myös etänä. Palvelua voi käyttää tietokoneella sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla myUplink-sovelluksella, jolloin saa yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan kodin ja lämmitysjärjestelmän tilasta. Tällöin laite ilmoittaa uusista ohjelmistopäivityksistä ja sen fiksu ohjaus ennakoi esimerkiksi nopeasti kiristyvän pakkasen ja pystyy näin vieläkin tehokkaammin pitämään sisälämpötilan vakaana ja miellyttävänä.

Halutessaan käyttäjä voi ottaa käyttöön myös Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen, jolloin laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien aikaan tuoden vielä lisää säästöä. Etävalvonta ja pörssisähköohjaus ovat myUplink -perustasoon kuuluvia maksuttomia vakiopalveluja. Säätöjen tekeminen etäohjauksella on mahdollista, kun käytössä on myUplinkin edullinen vuosimaksullinen Premium-taso.

Monipuoliset ominaisuudet

NIBE S -sarjassa on ajateltu paitsi lämmitystavan vaihtamisen helppoutta, niin myös vanhan maalämpöpumpun uusimista, johon se on turvallinen valinta, sillä automatiikka valvoo ettei energiakaivo pääse jäähtymään liikaa.

Koska NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty sekä nykypäivän että tulevaisuuden koteihin, niissä on lisäksi valmius muun muassa sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan ja puheohjaukseen.

NIBE S -sarjan maalämpöpumppumalleja on kaksi: NIBE S1255 sisäänrakennetulla varaajalla ja NIBE S1155 ilman lämminvesivaraajaa. Molempia löytyy teholuokissa 6, 12 ja 16 kW. Lisäksi mallia S1155 löytyy 25 kW, joka sopii suurempiin kohteisiin, esim. rivitaloihin.

Dahlin valikoima

Kysy lisätietoa omalta Dahl-vastuumyyjältäsi!

 

 

Julkaistu 24.11.2021