NIBE S -sarja tuo uusia mahdollisuuksia

NIBE S -sarjan maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumppukokonaisuuden mukana tulee kaikki nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tarjoamat edut ja myös kurkistus tulevaisuuteen.

NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty paitsi vihreämmän ja taloudellisemman lämmön myös helpomman arjen mahdollistamiseksi. Niinpä niihin voi liittää lämpöpumpun kanssa samaan ohjaukseen kätevästi kodin muita tärkeitä toimintoja, kuten NIBE ilmanvaihdon, aurinkosähkön ja Cool-IN-viilennyksen.

Kun S-sarjan laite yhdistetään sisäänrakennetun wifin avulla nettiin, koko järjestelmän valvonta onnistuu näppärästi myös etänä. Palvelua voi käyttää tietokoneella sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla myUplink-sovelluksella, jolloin saa yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan kodin ja lämmitysjärjestelmän tilasta.

Laite ilmoittaa uusista ohjelmistopäivityksistä ja sen fiksu ohjaus ennakoi esimerkiksi nopeasti kiristyvän pakkasen ja pystyy näin vieläkin tehokkaammin pitämään sisälämpötilan vakaana ja miellyttävänä. Halutessaan voi ottaa käyttöön myös Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen, jolloin laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien aikaan tuoden vielä lisää säästöä. Etävalvonta ja pörssisähköohjaus ovat perustasoon kuuluvia maksuttomia vakiopalveluja. Säätöjen tekeminen etäohjauksella on mahdollista, kun käytössä on myUplinkin edullinen vuosimaksullinen Premium-taso. NIBE S -sarja on helppo valinta.

NIBE S -sarjan tuotteet soveltuvat moneen kohteeseen

NIBE S -sarjassa on ajateltu paitsi lämmitystavan vaihtamisen helppoutta, niin myös vanhan lämpöpumpun uusimista, johon se on turvallinen valinta, maalämpöpumpun automatiikan valvoessa, ettei energiakaivo pääse jäähtymään liikaa. S-sarjasta löytyy niin maalämpöpumppuja jopa 25 kW asti, kuin ilma-vesilämpöpumppupaketteja pieniin ja suurempiin taloihin.

Koska NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty sekä nykypäivän että tulevaisuuden koteihin, niissä on lisäksi valmius muun muassa sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan ja puheohjaukseen. NIBE S -sarja on myös fiksu valinta.

 

Julkaistu 24.3.2021