Ilma-vesilämpöpumpulla helpompaan arkeen

NIBE S -sarjan ilma-vesilämpöpumppupaketit ovat täydellisiä ilma-vesilämmityskokonaisuuksia pieneen tai suureen taloon, uuteen tai vanhaan kotiin. Ne tarjoavat käyttäjilleen ennennäkemätöntä helppoutta.

NIBE haluaa helpottaa ja yksinkertaistaa ihmisten arkea. Siksi NIBE on toteuttanut järjestelmän, jota voi laajentaa kunkin omien tarpeiden mukaan, mutta kokonaisuuden hallinta säilyy silti yhdessä paikassa – ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikön näytöllä tai etänä esim. älypuhelimessa myUplink-sovelluksessa. Ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikön automatiikka voi niin haluttaessa hoitaa myös kodin ilmanvaihdon, aurinkosähkön käytön sekä viilennyksen, kun järjestelmää laajennetaan yhteensopivilla NIBEn valikoiman tuotteilla. Helppoa ja käyttäjäystävällistä!

Lue lisää NIBEn koko järjestelmän hallinnasta.

Lähes kaikissa NIBE ilma-vesilämpöpumppupaketeissa on uuden S-sarjan automatiikka sisäänrakennetulla wifillä, sääennusteen huomioimisella ja myUplink -etähallintamahdollisuudella.

Koska NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty sekä nykypäivän että tulevaisuuden koteihin, niissä on lisäksi valmius muun muassa sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan ja puheohjaukseen. Mallistossa on sekä monoblock-, että Split-tekniikan tuotepaketteja.

NIBE S -sarjan ilma-vesilämmitysmalleja ovat

Myös toisen lämmönlähteen rinnalle säästöä tuomaan asennettavat NIBE PLUS -ilma-vesijärjestelmät sisältävät kaikki S-sarjan mahdollisuudet. F-sarjan tuttu värinäytöllinen ohjaus etähallintamahdollisuuksineen löytyy NIBE SPLIT CLASSIC (8 ja 12) -mallista.

NIBE Split Classic – edullisempi perusmalli

NIBE SPLIT CLASSIC -tuotepaketti on kesällä lanseerattu perusmalli, jossa on NIBE F-sarjan selkeä värinäytöllinen ohjaus sekä vakiona NIBE Uplink -etäkäyttömahdollisuus. Sisäyksikössä on myös RST 180 litran lämminvesivaraaja. Mallia on kaksi tehoversiota: NIBE Split Classic 8 ja 12. Myös Split Classic:iin on liitettävissä NIBE ilmanvaihto, aurinkosähkö ja viilennys.

Lisätarvikkeilla entistäkin järkevämpi kokonaisuus

Lisätarvikevalikoimaan on tullut uusia tuttavuuksia: NIBE S -sarjan fiksut lisätarvikkeet. Näiden pienten langattomien huoneisiin asennettavien lisätarvikkeiden avulla S-sarjan lämpöpumpun ominaisuuksia voidaan hyödyntää entistäkin tarkemmin. Kannattaa tutustua!

Muista myös tutut tärkeät lisävarusteet: Lämmitetty kondenssiveden poistoputki NIBE KVR 10 sekä maatelineet!

Dahlin valikoima

 

Julkaistu 28.9.2021