Mökkibuumi luo mahdollisuuksia LVI-alan toimijoille

Kuluva, poikkeuksellinen vuosi on tuonut myös asumisen ja elämisen suhteen paljon muutoksia ihmisten tarpeisiin arjessa ja vapaa-ajassa. Matkustusrajoitteet ovat saaneet suomalaiset investoimaan vapaa-ajan asuntoihin ja kesämökkeihin, jopa niin että useilla paikkakunnilla kysyntä on moninkertainen tarjontaan nähden. Tämä tuo myös lvi-alalle mahdollisuuksia, jotka kannattaa hyödyntää.

Hienoja mökkipaikkoja on tarjolla pitkin upeaa maatamme, niin sisävesien kuin merten rannoilla. On hyvä muistaa, että myös lähivesien puhtaanapito ja mökin kunnossapito on jokaisen mökin omistajan vastuulla. Talotekniikka-alalle tämä tuo uusia palvelumahdollisuuksia, varsinkin kun uusia kiinteistön omistajia on tullut asiakaskuntaan.

Pienyrityksille hyötyä yhteistyöstä

Monelle mm. käyttövesi- tai jätevesijärjestelmien vaihtoehdot ja huoltotoimenpiteet, varsinkin uudella paikkakunnalla, ovat sellaisia jotka mielellään halutaan antaa paikallisen tekijän käsiin. Pienillä ja joustavilla yrityksillä on mahdollisuus verkostoitua ja luoda pitkiä asiakassuhteita myös vapaa-ajan kiinteistöjen omistajiin.

Pidetään huolta alan ammattilaisina asiakkaille tarjottujen ratkaisujen toimivuudesta ja hyödynnetään tarvittaessa mahdollisuus omankin liiketoiminnan kasvattamiseen, mitä myös voimassa oleva jätevesiasetuskin ohjaa.

Dahlin ammattilaiset LVI-yrittäjän tukena

Dahl Suomi, valtakunnallisena toimijana yhdessä luotettavien tavarantoimittajien kanssa, on tukenasi ja palvelee laajalla tuotevalikoimalla koko maassa. Toimitamme tarvittaessa laiteratkaisut myös asiakkaan mökkipihaan puolestasi.

Pidetään rannat kunnossa ja huolta itsestämme sekä asiakkaiden kiinteistöistä näinä poikkeuksellisinakin aikoina.

-Ville Mäkelä, aluemyyntijohtaja Länsi- ja Keski-Suomi 

Tutustu Dahlin varastovalikoiman jätevesiratkaisuihin

 

Julkaistu 28.10.2020