Lumi ja Lumo – Säästä kallista aikaa

Modernit ja yksilölliset ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO perustuvat FläktGroupin pitkään kokemukseen monien erilaisten käyttökohteiden tarpeista. Asentajien ja käyttöönottajien samoin kuin suunnittelijoiden, arkkitehtien ja käyttäjien vaatimukset on otettu tarkasti huomioon.

FläktGroupin uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO on helppo asentaa ja nopea ottaa käyttöön, sillä mittaus, säätö ja lukitseminen onnistuvat irrottamatta venttiiliä kehyksestä.

Mittaustulokset ovat tarkkoja ja mittaajasta riippumattomia, sillä mittaus suoritetaan venttiilissä olevasta mittayhteestä. Likaa hylkivä CleanVent® -pinnoite pitää venttiilin puhtaana pidempään. Lisäksi etuna on matala äänitaso.

Ilmanvaihtoventtiilin nopea asennus ja säätö

Ilmavirran mittaus ja säätö sekä lukitseminen voidaan tehdä suoraan venttiilin etupuolelta irrottamatta venttiiliä kehyksestä. Mittausletku kiinnittyy karan päähän, jolloin saadaan luotettavat ja yhteneväiset lukemat. Keskellä oleva kierrekara ja siipimutteri mahdollistavat tarkan säädön ja varman lukituksen.

Yksilöllinen ilme helposti

Sisustuskehyksellä varustettujen venttiileiden etulevyyn voidaan kiinnittää tapettia, kangasta tai vaikkapa mieleinen kuva. Kiinnittämiseen ei tarvita liimaa eikä työkaluja, joten ilmettä on helppo myös vaihtaa. Sisustuskehys on vakiovarusteena kokojen 100 ja 125 mm venttiileissä.

• HELPPO ASENTAA
Mittaus, säätö ja lukitseminen voidaan tehdä suoraan venttiilin etupuolelta irrottamatta venttiiliä kehyksestä. 

• TARKKA
Mittaus suoraan venttiilin karasta takaa oikeat lukemat. Säätö on tarkkaa ja lukitseminen helppoa.

• LIKAA HYLKIVÄ
CleanVent®-pintakäsittely hylkii likaa. Lisäksi muotoilu ehkäisee pölyn kertymistä ympäröiville pinnoille, jolloin huoltoväli pitenee.

• MODERNISTI MUOTOILTU
Tyylikäs ja ajanmukainen – sopii sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen. 

• MONIKÄYTTÖINEN
Laajasta valikoimasta löytyy toiminnaltaan ja kapasiteetiltaan sopiva tuote moniin eri käyttökohteisiin.

• YKSILÖLLISESTI MUKAUTETTAVA
Venttiilin etuosaan voidaan kiinnittää esimerkiksi tapettia, jolloin venttiilistä tulee huomaamaton.

 

Julkaistu 24.2.2021