Tutut tuotteet – uusi brändi

Naarajärven tehtaalla on valmistettu jo yli 50 vuoden ajan tuttuja laadukkaita pesupöytiä, jalallisia erikoispöytiä ja pesualtaita. KWC Nordics Oy jatkaa perinteisten pöytien ja altaiden valmistusta, myy edelleen laadukkaita tuotteita ammattikeittiöihin, teollisuuteen ja julkisiin tiloihin, sekä laajentaa tuotevalikoimaansa uuden brändin alla.

KWC GASTRO ammattikeittiöihin

KWC GASTRO -hanat ovat ammattilaisten suosiossa ympäri maailman. KWC GASTRO -suurkeittiöhanat ovat laadukkaita, kestäviä ja tarkoituksenmukaisia tuotteita ammattikäyttöön. KWC GASTRO -suurkeittiöhanat ovat pitkäikäisiä jatkuvaan käyttöön ja kovaan kulutukseen, ne ovat ergonomisia sekä helppokäyttöisiä ja -hoitoisia.

Tulevaisuuteen suuntautunut, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti tehokas KWC GASTRO -suurkeittiöhana asettaa korkeat vaatimukset ja erottuu kilpailusta "sveitsiläisen huippuosaamisen" ansiosta. Tämän takaa erinomainen muotoilu ja laatu, jossa keskitytään kestävyyteen ja pitkään käyttöikään.


KWC pesu- ja erikoispöydät ruostumattomasta teräksestä

Ruostumaton teräs kestää kosteutta ja useimpia happoja, sekä suuriakin lämmönvaihteluja. Materiaali on kestävää, helppoa puhdistaa, 100 % kierrätettävää ja siten erityisen kustannustehokasta. Ruostumattoman teräksen hygieeniset  ominaisuudet ovat erinomaiset. Lika ja rasva voidaan helposti pestä pois sileästä, huokosettomasta pinnasta.

Naarajärven tehtaalla edelleen valmistettavat  pesu- ja erikoispöydät ovat kaikki ainutlaatuisia ja ne valmistetaan tarkasti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. LVI-koodimme säilyvät ennallaan.


KWC seinäaltaat ruostumattomasta teräksestä

Ruostumatonta terästä käytetään yleisesti materiaalina ravintola-alalla, teollisuudessa ja huoltoasemilla sen kestävyyden ja hygieenisyyden ansiosta.
Tuttuja seinäaltaitamme, kuten OSMA, KEITELE, KONNUS ja KALLA on jatkossakin saatavana samoilla nimillä ja LVI-koodeilla, vaikka brändimme onkin muuttunut.

www.kwc.com

 

Julkaistu 26.1.2023