Kotimaiset laatukalusteet pienten kylpyhuoneiden saneerauksiin

IDOn tuotteilla onnistut niin isoissa kuin pienissä kylpyhuoneremonteissa, ja saat tyytyväiset asiakkaat pitkäksi aikaa.

Laadukkaat materiaalit tekevät IDOn wc-istuimista ja kalusteista pitkäikäisiä ja helposti puhdistettavia. Varaosien saatavuus on taattu pitkäksi aikaa, joten myös huoltaminen on helppoa.

IDO Glow 63 -peruskorjausmallissa on kätevä poistoputkiliitäntä

IDOn wc-istuimet on suunniteltu suomalaisiin koteihin, joten niistä löytyy käteviä ominaisuuksia eri tarpeisiin. Joko olet tutustunut IDO Glow 63 -peruskorjausmalliin, jonka jalassa on kätevä poistoputkiliitäntä? Sen avulla hoituu myös pesualtaan tai pesukoneen viemäröinti ilman erillistä läpivientiä.

Valittavana on 2 eri mallia, joissa poistoputkiliitäntä joko oikealla tai vasemmalla. Istuimen tavallista isompi jalka peittää mahdolliset vanhan istuimen kiinnitysjäljet lattiassa.

Glow-istuimien uusi täyttöventtiilitekniikka mahdollistaa wc:n huuhtelumäärän helpon säätämisen. Huuhtelupainikkeen kautta, irrottamatta säiliön posliinista kuorta, voit muuttaa huuhtelun vesimäärän isommaksi 4 litrasta 6 litraan. Tiesithän, että IDOn lattia-wc-istuimien tulovesiletkun kätisyyttä voi vaihtaa vasemmalle tai oikealle ja istuinpakettiin kuuluu aina vakiona wc-mansetti, sulkuventtiili ja kiinnitysruuvit? Kannen voit valita asiakkaan mieltymysten mukaisesti eri väreissä tai vaikkapa hitaasti sulkeutuvana SoftClose-mallina.

IDO Glow -peruskorjausmalli Dahlilla:

5650207 Peruskorjaus WC-laite Ido Glow 2-H kanneton poisto V 38463-01 5650207 – Dahl
5650208 Peruskorjaus WC-laite Ido Glow 2-H kanneton poisto O 38563-01 5650208 – Dahl

Tutustu myös IDOn esikoottuihin allaskaappipaketteihin

Wc-istuimien ja pesualtaiden lisäksi IDOn valikoimassa on käteviä allaskaappipaketteja, joissa on sekä pesuallas että esikoottu allaskaappi vetimien kera samassa tuotepaketissa, valmiina kiinnitettäväksi seinälle. IDOn esikootut allaskaappipaketit ovat nopea ja vaivaton ratkaisu kylpyhuoneiden niin pieniin päivityksiin, suurempiin remontteihin kuin uudiskohteisiin.

Kompaktit paketit on saatavana kestosuosikki valkoisen värisenä. Viimeistele kokonaisuus IDOn valot ja pistorasiat sisältävällä peilikaapilla!

IDO allaskaappipaketit Dahlilla:

https://www.dahl.fi/haku?tx_dahlproducts_search%5Bsword%5D=allaskaappipaketti


 

Julkaistu 24.10.2022