Kotimainen linjalattiakaivo – suosittu valinta Naantalin asuntomessuilla

Tämän vuoden asuntomessuilla Naantalin Luonnonmaalla on esillä upeita taloja ja asuntoja, joista liki kahdessakymmenessä kohteessa on kotimaisen Vieserin näyttävät lattiakaivot.

Tänä vuonna messukohteiden kylpyhuoneista voi löytää erityisen monta laattapäällysteistä Vieser Line linjalattiakaivoa – jotka ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet suomalaisen yleisön suosion ja luottamuksen. Piipahda asuntomessujen virtuaalikierroksella ja tutustu kohteisiin.

Miellyttää sekä asukasta että asentajaa

Vieserin linjalattiakaivon erikoisuus on sen vaivattomassa ja harvoin tehtävässä puhdistuksessa, mikä tekee siitä asukkaille houkuttelevan vaihtoehdon. Asentajia puolestaan miellyttää varmuus vesieristyksen suhteen sekä tuttu, mutkaton asennustapa.

Vieser Line asennetaan monille asentajille ennestään tutun Vieser One -lattiakaivon pariksi. Oli kohde sitten uudisrakennus tai remonttikohde, Vieserin kaivoperheestä löytyy sopiva kaivotyyppi linjakaivon kaveriksi – kaikki kaivo- ja kansituotteet ovat keskenään yhteensopivia.

Varmuuden linjakaivon pitävään vesieristykseen tuo sama kiilarengas, kuin ns. perinteisenkin lattiakaivon asennuksessa. Lisävarmuutta ratkaisuun tuo Vieserin tarjoama järjestelmätakuu kaivo-kansiyhdistelmälle sekä tuotteiden tyyppihyväksynnät.

Joustava tuote taipuu moneen suunnitelmaan

Vieser Line tarjoaa myös paljon joustavuutta suunnitteluun ja asentamiseen. Kaivon sijoittelu kylpyhuoneessa on vapaata, toki kaadot huomioiden.

Tyypillisesti linjalattiakaivo tuodaan suoraan seinän viereen, jotta suuret lattialaatat saadaan ladottua kauniisti, mahdollisimman kokonaisina. Vieser Line voidaan kuitenkin asentaa myös hieman irti seinästä tai vaikkapa ”ojaksi” keskilattialle, vastakkaisten suihkujen väliin. Valinta sijoituspaikan suhteen voidaan tehdä täysin visuaalisin perustein.

    Tuotteesta löytyy erilaisia variaatioita – ja kaikki sujuu ilman yhtäkään kompromissia vesieristeen pitävyyden suhteen.

    Vieser Line on tehty mahdollistamaan vaativankin asiakkaan kylpyhuonesuunnitelmat. Siksi onkin tärkeää, että visuaalinen lopputulos paitsi toimii – myös miellyttää silmää. Ei ihme, että monet messurakentajat ja sisustussuunnittelijat ovatkin päätyneet juuri tähän ratkaisuun.

    Vieser-linjalattiakaivot Dahlin valikoimassa

     

    Julkaistu 26.7.2022