Niin hyvä, ettei voi haukkua

Varsinais-Suomen Talotekniikka on viiden ammattilaisen muodostama yritys, joka tekee kylmä-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitöitä yrityksille ja yksityishenkilöille aina kodeista ravintoloihin sekä julkisiin tiloihin. Poppoo luottaa Dahlin osaamiseen, kertoo yrittäjä Antti Aaltonen.

– Kyllä me ollaan Dahlin kanssa tekemisissä varmaan joka päivä. Meidän porukka asioi Turun palvelupisteellä, Antti kertoo. 

Kun paku kaartaa tutun palvelupisteen pihaan, Varsinais-Suomen Talotekniikan miehiä vastassa on usein oma vastuumyyjä Jarkko, jonka Antti tuntee jo pidemmältä ajalta.

– Olen tuntenut Jarkon 20 vuotta, ja sinä aikana meistä on tullut oikeastaan jo kavereita. Jarkon lisäksi meitä palvelee Kari, jonka kautta menevät kaikki ilmastointihommat. Hän on ammattimies myös.

Dahlilla asiakkaista pidetään kiinni

Vuoden aikana Dahl toimittaa Varsinais-Suomen Talotekniikan työmaalle monenmoista laatutavaraa.

– Kun tarvitsen jotain, soitan Jarkolle ja siitä kautta homma lähtee etenemään. On minulla DahlShopinkin tunnukset, mutta tykkään ennemmin asioida soittamalla. Nyt kun ostin uuden tabletin, niin ehkä sitä verkkokauppaakin tulee käytettyä, Antti tuumii.

Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on tunnukset myös Dahlin kanta-asiakasohjelmaan DahlPointiin. DahlPoint on bonusohjelma, jossa ostoista kertyvillä pisteillä voi hankkia erilaisia tuotteita kymmeniltä eri laatumerkeiltä.

Koska remontointi ja rakentaminen ovat tarkan markan hommaa, raha ratkaisee pitkälti myös sen, kenen kanssa talotekniikan ammattilaiset tekevät töitä. Turha kiertely ja kaartelu pitkittävät projekteja ja kasvattavat kustannuksia. Siksi Antti arvostaa mutkatonta ja sujuvaa yhteistyötä.

– Annan Jarkolle ja Karille tarvittavista tuotteista speksit ja aikataulun, jonka jälkeen voin luottaa siihen, että he hoitavat meille oikeat tuotteet. Kyllä Dahlilla pidetään asiakkaista kiinni. En voi heitä ollenkaan haukkua, Antti toteaa varsinaissuomalaiseen tyyliin.

 

Julkaistu 9.4.2020.
Kuvattu helmikuussa 2020 ennen koronan aiheuttamia poikkeusoloja.