Täydellisesti uudistunut ISOVER CLIMCOVER Roll CR Alu1

Kanava- ja laite-eristykseen tarkoitettu ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1 -lämmöneristematto on kokenut täydellisen muutoksen. Uudistettu tuote on käytössä lähes pölyämätön ja sitä kautta erittäin mukava asentaa. Uudistuksen yhteydessä tuote on saanut uuden harmaan värin ja lisäksi uuden pakkauksen, jonka myötä pakkausjäte vähenee merkittävästi verrattuna aiempaan.

ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1 on Suomessa valmistettu Avainlipputuote, joka on tarkoitettu kanava- ja laite-eristyksiin. U-kuiturakenne antaa hyvän puristuskestävyyden ja entistäkin paremman mittapysyvyyden. ISOVERin kätevällä nitojakiinnityksellä tuotetta voidaan käyttää lamellimaton sijaan ja asennustyö hoituu nopeasti.

ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1 -eristematolla on rakennusmateriaalien ja ilmanvaihtotuotteiden M1-päästöluokitus sekä EUCEB-sertifikaatti, joka varmistaa, että kuidut ovat bioliukoisia ja materiaali on valmistettu vastaamaan tuotteiden terveyttä ja turvallisuutta koskevia eurooppalaisia vaatimuksia ja määräyksiä.

Asentajien kiittelemä uusi ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1

  • Huippulaadukas lämmöneristematto
  • Lähes pölyämätön käytössä
  • Nopea nitojakiinnitys
  • Uusi paketti ja vähemmän pakkausjätettä
  • Uusi tyylikäs väri

 

Julkaistu 29.8.2022