Uusi kustannustehokas ISOVER CLIMCOVER Roll lamellimaton sijaan

Täysin uudistunut ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1 on Suomessa valmistettu Avainlipputuote, joka on tarkoitettu kanava- ja laite-eristyksiin.

Verkkovahvistetulla alumiinilaminaatilla päällystetty CLIMCOVER Roll eristää lämpöä ja ääntä tehokkaammin ja ohuemmalla eristepaksuudella. U-kuiturakenne antaa hyvän puristuskestävyyden ja entistäkin paremman mittapysyvyyden.

Uudistettu tuote on käytössä lähes pölyämätön ja sitä kautta erittäin mukava asentaa. Uudistuksen yhteydessä tuote on saanut uuden harmaan värin ja lisäksi uuden pakkauksen, jonka myötä pakkausjäte vähenee merkittävästi verrattuna aiempaan.

ISOVERin kätevällä nitojakiinnityksellä tuotetta voidaan käyttää lamellimaton sijaan. Kevyen CLIMCOVER Rollin asennustyö hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Tarvitset vain villaveitsen, ISOVERin erikoisnitojan, 75 mm leveää alumiiniteippiä, teipparin ja lastan teippauksen viimeistelyyn.

ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1 -eristematolla on rakennusmateriaalien ja ilmanvaihtotuotteiden M1-päästöluokitus sekä EUCEB-sertifikaatti, joka varmistaa, että kuidut ovat bioliukoisia ja materiaali on valmistettu vastaamaan tuotteiden terveyttä ja turvallisuutta koskevia eurooppalaisia vaatimuksia ja määräyksiä.

Asentajien kiittelemä uusi ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1:

  • Huippulaadukas lämmöneristematto
  • Lähes pölyämätön käytössä
  • Nopea nitojakiinnitys
  • Voidaan käyttää lamellimaton sijaan
  • Uusi paketti ja vähemmän pakkausjätettä
  • Uusi tyylikäs väri

 

Teksti ja kuvat: ISOVER

Julkaistu 26.9.2023