Uudistunut Riksu on infra-fiksu

Riihimäen palvelupiste viettää yhdessä Dahlin kanssa 25-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuotensa kunniaksi Riksun oma palvelupiste kokee kevään aikana uudistuksen.

Riihimäen palvelupiste on toiminut pääkaupunkiseudun rakentajien kohtaamispaikkana jo 25 vuotta. Saman katon alle on koottu alan asiantuntijoita, laatutuotteita ja tietenkin höyryäviä Dahl-kahvikuppeja.

Keväästä 2020 alkaen Riihimäeltä löytyy talotekniikan lisäksi infrapuolen erikoisosaamista. Inframyynnin myyntijohtaja Kai Kumlin kertoo palvelupisteen kehittämisen olevan osa suurempaa muutosta.

– Rakentajien tarpeet muuttuvat. Siksi Dahl kasvattaa pitkäjänteisesti infran ja vesihuollon tuotteiden valikoimaa ja erikoisosaamista. Vaikka inframyynnin asiantuntijoita löytyy jo useasta Dahlin toimipisteestä, tulee Riihimäen palvelupiste olemaan Dahlin ensimmäinen infrapainotteinen yksikkö, hän taustoittaa.

Uudistuksen jälkeen Riihimäki toimii inframyynnin lippulaivana, jossa muun muassa palvellaan Dahlin asiakkaita suurissa ja valtakunnallisissa infraprojekteissa.

Isompi varasto, laajempi tuotevalikoima, suurempi asiantuntemus

Paljon ja vielä enemmän. Se voisi olla uudistuvan palvelupisteen lupaus. Tulevan infratukikohdan ulkovarastointitila tuplaantuu ja sisävarastoa muokataan niin, että sinne saadaan mahtumaan infratuotteiden maahantuontivarasto.

– Valikoimasta löytyvät teiden, ratojen ja perusrakentamisen tuotteet sekä vesihuollon ratkaisut, kuten veden mittaroinnin järjestelmät, Kumlin listaa.

Palvelupisteelle on palkattu myös neljä vesihuollon ja infrarakentamisen asiantuntijaa. Porukasta ei keltanokkia löydy.

– Riihimäen asiantuntijoilla on jokaisella vähintään 15 vuoden kokemus alalta. Meillä on osaamista ja tuotetietämystä, joka palvelee niin urakoitsijoita, vesilaitoksia, kuntia kuin kaupunkeja, Kumlin vakuuttaa.

Hän lupaa, että myös talotekniikan ammattilaiset hyötyvät kasvavasta valikoimasta ja osaamisesta.

– Parempi saatavuus, nopea reagointikyky ja palvelevat huippuasiantuntijat ovat meidän avainratkaisuja. Kevään aikana Riihimäki tulee palvelemaan jokaista rakennusalan ammattilaista täydellä teholla!

 

Julkaistu 31.3.2020