Uudet keittiöhanat trendikkäillä väreillä

Saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe on lanseerannut Suomessa uudet Talis M54 -keittiöhanat, joissa on minimalistinen ilme ja kolme trendikästä pintaväriä. Tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdessä korkean tuotelaadun kanssa varmistavat, että Talis M54 on keittiön uusi kohokohta.

Muotoilun lisäksi Talis M54 -keittiöhanojen toiminnalliset yksityiskohdat vakuuttavat vaativammankin asiakkaan. Ergonominen puikkokahva tarjoaa käyttäjälle täydellisen veden hallinnan. Runkoon integroitu pesukoneventtiili sulautuu muotoiluun saumattomasti ja on helppokäyttöinen.

Kattava valikoima keittiöhanoja

Mallistosta löytyy oikea hana mihin tahansa yksilöllisesti suunniteltuun keittiöympäristöön. Juoksuputken malleina on kolme muotoa: L-putki, U-putki ja korkea kaariputki. Pintavärivaihtoehtoja on myös kolme: kromi, ruostumaton teräs ja trendikäs mattamusta.

Kaikki kolme eri mallia on varustettu runkoon integroidulla pesukoneventtiilillä. Lisää käytännöllisyyttä keittiöön tuovat kromiset mallit, joissa on ulosvedettävä pesin. Pesimellä puhdistuvat näppärästi tiskiallas, isot astiat ja kasviksetkin. Ulosvedettävän pesimen letku kulkee allaskaapissa kätevän sBox-letkukotelon suojassa.

Katso video sBox-letkukotelosta:Säästöä vesilaskuihin

Talis M54 -hanojen kirkas laminaarinen virtaus tuo säästöä vesilaskuihin, sillä se kuluttaa vettä vain 7 litraa minuutissa. Ulosvedettävällä pikapesimellä varustetussa hanassa on tavallisen virtaaman lisäksi suihkuvirtaus, jonka virtaama on vain 3,5 litraa minuutissa.

Hansgrohe Talis M54 -hanat nyt tilattavissa Dahlilta, ota yhteyttä omaan myyjäsi!

Talis M54 -hanojen esittely Hansgrohen nettisivuilla

Julkaistu 27.8.2020