Hansgrohe 120 vuotta!

Hansgrohe on kansainvälinen saniteettialan yritys ja sen tuotemerkit Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos tunnetaan maailmanlaajuisesti. Mutta mistä kaikki alkoikaan?

Vuonna 1901 seikkailunhaluinen ja innovatiivinen Hans Grohe perusti metallipajan ja alkoi valmistaa suihkuja. Yritys nimeltä Hansgrohe oli syntynyt.

Kylpyhuoneet olivat tuohon aikaan kovin vaatimattomia eikä edes kovin yleisiä asuinhuoneistoissa, mutta Hans Grohe ei tyytynyt olemassa olevaan. Hänen mielestään jokaisella tuli olla mahdollisuus peseytyä omassa kodissaan ja vuonna 1928 hän valmisti edullisemman käsisuihkun, joka olisi lähes kaikkien saatavilla. Ilmiö levisi joka puolelle maailmaa. Vuonna 1953 82-vuotias Hans Grohe järisytti kekseliäisyydellään jälleen maailmaa: hän keksi meille tänä päivänä niin tutun suihkutangon, johon käsisuihkun saa kiinni juuri haluamalleen korkeudelle.

Hansgrohen tuotteilla on 5 vuoden takuu

Tänä päivänä Hansgrohe luo edistyksellisiä kylpyhuonekonsepteja ja ympäristöystävällistä vesitekniikkaa. Perinteistä nousevat innovaatiot ja suuri intohimo vettä kohtaan yhdessä kestävän yritysajattelun kanssa luovat yrityksen menestysreseptin. Tuotteiden laadun takeena on väsymätön kehitystyö ja huippuluokan tuotanto. Siksi myönnämmekin tuotteillemme 5 vuoden takuun.

Hansgrohe TALIS M54 -keittiöhanat

Suuren suosion saavuttanut Talis M54 -keittiöhanamallisto, joissa on minimalistinen ilme ja kolme trendikästä pintaväriä. Tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdessä korkean tuotelaadun kanssa varmistavat, että Talis M54 on keittiön uusi kohokohta.

Muotoilun lisäksi Talis M54 -keittiöhanojen toiminnalliset yksityiskohdat vakuuttavat vaativammankin asiakkaan. Ergonominen puikkokahva tarjoaa käyttäjälle täydellisen veden hallinnan. Runkoon integroitu pesukoneventtiili sulautuu muotoiluun saumattomasti ja on helppokäyttöinen.

Kattava valikoima keittiöhanoja

Mallistosta löytyy oikea hana mihin tahansa yksilöllisesti suunniteltuun keittiöympäristöön. Juoksuputken malleina on kolme muotoa: L-putki, U-putki ja korkea kaariputki. Pintavärivaihtoehtoja on myös kolme: kromi, ruostumaton teräs ja trendikäs mattamusta.

Kaikki kolme eri mallia on varustettu runkoon integroidulla pesukoneventtiilillä. Lisää käytännöllisyyttä keittiöön tuovat kromiset mallit, joissa on ulosvedettävä pesin. Pesimellä puhdistuvat näppärästi tiskiallas, isot astiat ja kasviksetkin. Ulosvedettävän pesimen letku kulkee allaskaapissa kätevän sBox-letkukotelon suojassa.

Katso video sBox-letkukotelosta:

 

Katso video Talis M54 käyttöominaisuuksista:

 

 

Julkaistu 26.8.2021