Raikas tuulahdus: Hansgrohe Rebris pesuallashanat kromattuna tai mattamustana

Uudessa hansgrohe Rebris -hanasarjassa keskitytään erityisesti vettä ja energiaa säästävään teknologiaan. Hanasarja tuo uutta raikkautta kylpyhuoneeseen sirolla muotoilulla, kahdessa eri muotoiluvaihtoehdossa, trendikkäillä väreillä, ensiluokkaisella laadulla, helpolla puhdistettavuudella ja innovatiivisella EcoSmart-teknologialla.

Joskus jo pienellä teolla saa aikaan ison muutoksen. Tämä pieni muutos parantaa hyvinvointia, koska se vähentää vedenkulutusta mukavuudesta tinkimättä. Rebris uutuushana tekee vaikutuksen tyylikkäällä muotoilulla sekä vettä ja energiaa säästävällä suunnittelulla.

Rebris-pesuallashanan virtaama on vain 4,7 litraa minuutissa 3 baarin paineessa innovatiivisella EcoSmart-teknologialla – ilman, että käyttömukavuus kärsii. hansgrohen Rebris-pesuallashana tuo enemmän iloa kylpyhuoneeseen ja tukee kestävää kehitystä.

Rebristä on saatavana kahtena muotoiluvaihtoehtona, Rebris S pehmeillä kaarevilla linjoilla ja Rebris E puhtailla selkeillä linjoilla. Molemmat vaihtoehdot ovat saatavana eri korkeuksina, kromisena tai mattamustana, Bidette-käsisuihkulla tai ilman.

Tyyli mukautuu täysin käyttäjän tarpeeseen ja kylpyhuoneen tunnelmaan. Rebris S sulautuu harmonisesti erilaisiin kylpyhuoneisiin pehmeän, pyöreän siluetin ansiosta. Rebris E on suoralinjainen ja kulmikas. Se sopii erityisesti moderniin kylpyhuoneeseen, selkeine linjoineen.

Vieläkin (eko)älykkäämpää arjessa

Kaikissa hansgrohe Rebris -pesuallashanoissa on innovatiivinen EcoSmart-teknologia, joka alentaa vedenkulutuksen alle viiteen litraan minuutissa kolmen baarin paineella, mutta säilyttää samalla ainutlaatuisen vesielämyksen. Voit säästää suuria määriä vettä, joka päivä, kuukausi ja vuosi. Tämä on tervetullut säästö arkeen, kun hinnat ovat yleisesti nousussa. Tee hyvää budjetillesi ja ympäristölle.

Hansgrohen vedensäästölaskurin avulla voit laskea nopeasti ja helposti, kuinka paljon voit säästää, kun vaihdat EcoSmart-tekniikalla varustettuun pesuallashanaan.

Laske säästösi osoitteessa Haluatko säästöä vesilaskuusi? Laske säästöpotentiaalisi! | hansgrohe FI

Bidette-valikoima

Rebris S yksiote pesuallashana 110 Bidette, ilman pohjaventtiiliä, mattamusta
HG-nro 72215670
LVI-nro 6150928
Dahl-pikakoodi BF15

PESUALLASHANA HANSGROHE REBRIS S 110 BIDÉ, MATTAMUSTA 72215670 – Dahl


Rebris S yksiote pesuallashana 110 Bidette ilman pohjaventtiiliä, kromi
HG-nro 72215000
LVI-nro 6150927
Dahl-pikakoodi WX86

PESUALLASHANA HANSGROHE REBRIS S 110 BIDÉ, KROMI 72215000 – Dahl


Rebris E yksiote pesuallashana 110 Bidette ilman pohjaventtiiliä
HG-nro 72216000
LVI-nro 6150929
Dahl-pikakoodi HN44

PESUALLASHANA HANSGROHE REBRIS E 110 BIDÉ 72216000 – Dahl


 

Julkaistu 20.2.2024