Hansgrohen EcoSmart säästää vettä, rahaa ja aikaa

Hansgrohen EcoSmart-teknologian ansiosta vedenkulutus laskee kaikissa hansgrohen pesuallashanoissa noin 5 litraan minuutti (3 bar). 

EcoSmart-poresuuttimen joustava elastomeerirengas reagoi veden paineeseen ja huolehtii siitä, että hanasta virtaa aina saman verran vettä, jopa vaihtelevalla vedenpaineella. Se rajoittaa hanan läpi kulkevan veden määrää ja näin säästää vettä. Hansgrohen ainutlaatuinen poresuutin sekoittaa veteen ilmaa, jolloin vedentuntu on runsas, vähemmästä vedestä huolimatta.

Näin hyödyt EcoSmart-teknologiasta

  • Säästä aikaa, EcoSmart-teknologia säätää virtaaman optimaaliseksi, jolloin erillistä vedenpaineen mittausta ei tarvita
  • Pienempi vedenkulutus: kaikki hansgrohen pesuallashanat on varustettu EcoSmart-teknologialla ja ne kuluttavat vakiona vain noin 5-6 litraa vettä
  • Virtaama säilyy lähes samana, vaikka paine putkistoissa kasvaa, sillä EcoSmart-vedensäästöteknologia reagoi vedenpaineeseen
  • Säästät niin vesimaksuissa kuin veden lämmittämiseen kuluvan energian maksuissa, koska vettä kuluu vähemmän
  • Alhaisemmat CO2-päästöt johtuen alentuneesta energiankulutuksesta
  • Pienempi vedenkulutus suihkuissa: EcoSmartilla varustetuissa ylä- ja käsisuihkuissa virtaama on vain 9 l/min (Green-tuotteet vain 6 l/min)
  • Nautintoa myös alhaisemmalla virtauksella – ilmalla rikastettu vesi tuottaa täyteläisemmän vesisuihkun

Tutustu Hansgrohen vedensäästölaskuriin

Kätevällä säästölaskurilla voit laskea kuinka paljon säästät vuodessa ja kuinka nopeasti hankinta maksaa itsensä takaisin. Laske ja säästä!

hansgrohe.fi/tuki/vedensaastolaskuri

Kansainväliset ympäristöluokitukset ja sertifikaatit kuten BREEAM ja LEED kasvattavat suosiotaan erilaisissa rakennushankkeissa ja projekteissa. Näiden sertifikaattien yhtenä avainkriteerinä on veden ja energian käytön tehokkuus. Hansgrohen suihkujen vettä säästävät EcoSmart-mallit täyttävät nämä standardit. EcoSmart-suihkujen erityiset suihkusuuttimet ja virtauksenrajoitin vähentävät veden kulutuksen joko 9 tai jopa 6 litraan minuutissa, mallista riippuen. Tämä tarkoittaa säästöä kulutetun veden määrässä sekä säästöä veden lämmittämiseen käytettävässä energiassa. Hansgrohen EcoSmart -suihkut ovatkin erinomaisia tuotteita vaikkapa hotelleihin, uudisrakennuksiin tai julkisiin rakennuksiin.

 

 

Teksti ja kuvat: Hansgrohe

Julkaistu 29.8.2023