Uusi Nautic on kaunis ja helppokäyttöinen ‒ nyt 12 uutta mallia!

Gustavsberg jatkokehittää tuotteita, jotka tukevat kiinteistöjen ympäristösertifiointia. Nyt Gustavsberg on tuonut markkinoille Nautic -pesuallas- ja -keittiöhanoista 12 uutta mallia, jotka täyttävät BREEAM- ja LEED-ympäristösertifiointijärjestelmien vaatimukset.

Nautic-hanojen älykkäät toiminnot säästävät energiaa ja vettä. Hanat ovat ympäristö-, laatu- ja energiastandardoitu veden ja energian säästämiseksi. Gustavsbergin hanoista on laadittu kansainvälisen EPD-järjestelmän mukainen ympäristöseloste ja ne ovat tyyppihyväksyttyjä.

Patentoitu pika-asennusmutteri tekee Nauticin asentamisesta helppoa

Uusi Nautic on kestävä valinta koko sen käyttöiän ajan, sitä ennen ja sen jälkeen. Tämä pätee myös tärkeässä asennusvaiheessa.

Patentoitu pika-asennusmutteri säästää sekä aikaa, rahaa että selkäsärkyä. Sekoitin kiinnitetään pikakiinnitysmutterilla, joka työnnetään ylös pysäytysasentoon ja kiristetään sitten. Asentaja saa paremman ergonomian ja asennusaika lyhenee vähintään 30 sekuntia. Se voi kuulostaa vaatimattomalta, mutta koko projektin kohdalla ero on havaittavissa ajansäästössä.

Älykkäät toiminnot ja harmoninen muotoilu

Nautic-hanoissa on runsaasti älykkäitä toimintoja, jotka tekevät hanan käytöstä turvallista, vettä säästävää ja ympäristöystävällistä. Toiminnoista esimerkkeinä Cold-start (hanasta tulee vain kylmää vettä kun vipu on asetettu suoraan eteenpäin), Eco-flow tehokkaaseen veden ja energian käyttöön sekä Eco-stop enimmäisvirtaaman säätämiseen.

Nautic-sarjalla sisustettu kylpyhuone on toimiva ja raikas. Hanojen muotoilu on harmonista ja ne sulautuvat kauniisti kylpyhuoneeseen. Toimiva ja ajaton pohjoismainen muotoilu takaa, että uusi Nautic miellyttää silmää ja kestää aikojen saatossa.

Dahlin valikoima

Lue lisää: Nautic-hanat Gustavsbergin sivuilla

 

Teksti ja kuvat: Villeroy & Boch Gustavsberg

Julkaistu 18.12.2023