Grundfos-tyhjennyspumput pelastavat tulvan sattuessa

Tulvatilanteisiin varautuminen on yhä tärkeämpää, etenkin ilmastonmuutoksen vuoksi, joka lisää äärimmäisten sääilmiöiden yleisyyttä ja ennustamattomuutta. Näiden tilanteiden vaikutukset voivat olla katastrofaalisia, korostaen tarvetta tehokkaille ratkaisuille tulvavesien hallintaan.

Joissakin kohteissa tulvaveden kanssa joutuu kamppailemaan toistuvasti. Grundfosin tuotevalikoima sisältää useita luotettavia tyhjennyspumppuja kiinteään ja siirrettävään käyttöön.

Tulvan aiheuttajasta riippumatta, tärkeintä on nopea reagointi – omaisuusvahinkojen minimoimiseksi vesi täytyy saada pumpattua pois välittömästi. Käyttövalmis Grundfos MULTIBOX-paketti sisältää UNILIFT CC7-pumpun lisäksi kaiken tarvittavan tulvaveden poistoon ja se on suunniteltu mukana kulkevaksi ensiapupakkaukseksi LVI-asentajille.

Multibox Dahlin valikoimassa

Tutustu MULTIBOXiin Grundfosin sivuilla


UNILIFT CC ja UNILIFT KP ovat siirrettäviä pumppuja, jotka soveltuvat puhtaalle vedelle, sadevedelle ja harmaalle jätevedelle.


UNILIFT AP12, UNILIFT AP35 ja UNILIFT AP50 ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pumppuja. Ne on suunniteltu vaativiin harmaaveden pumppauskohteisiin, joissa vaaditaan esimerkiksi suurta nostokorkeutta.


UNILIFT APG puolestaan on tehokas repijäpumppu kiintoainetta sisältäville jätevesille.

Katso video YouTubessa UNILIFT APG -pumpusta

UNILIFT APG Dahlin valikoimassa


Lisätietoa

Kysy lisää lisää Grundfosin tyhjennyspumpuista ja niiden soveltuvuudesta juuri sinun tarpeisiisi joko DAHLin myyjältäsi tai alueesi Grundfosin myyntiedustajalta. Yhdessä voimme varmistaa, että olet valmis kohtaamaan tulvien haasteet ja suojelemaan asiakkaitasi mahdollisilta vesivahingoilta.

Lue lisää Grundfosin tyhjennyspumpuista

Lataa Grundfosin pikavalintaopas helpottamaan sopivimman tyhjennyspumpun valintaa.

Opi lisää jätevedenpoistosta UNILIFT-tuoteperheen tuotteiden avulla Grundfos ECADEMYssä

 

Teksti ja kuvat: Grundfos

Julkaistu 20.3.2024