Grundfos-pumput kotien ja mökkien kesään

Varmista huoleton kesä kotona ja mökillä Grundfos-pumpuilla. Grundfosin paineenkorotus- ja tyhjennyspumpuilla huolehdit omakotitalon, kesämökin tai maatilan juomavedestä, kastelusta sekä sade- ja tulvavesien tyhjennyksestä.

SBA-uppopumppu

Hiljainen SBA-uppopumppu soveltuu veden pumppaamiseen niin järvestä kuin avokaivostakin. Sen kapasiteetti riittää yhden perheen tarpeisiin. Pumpussa on kuivakäynti- ja ylilämpösuojien lisäksi integroitu ohjausautomatiikka, joten erillistä ohjauslaitetta ei tarvita. Pintavipalla varustettu malli huomioi myös kaivon vedenpinnan, eikä pumppaa kaivoa aivan tyhjäksi.

SBA-pumput Dahlin varastovalikoimassa


SP-pumppu

SP-pumput on helppo asentaa kotien ja kesämökkien porakaivoihin. Laadukkaat materiaalit, kuivakäynti- ja ylilämpösuoja tekevät näistä pumpuista luotettavia ja pitkäikäisiä. Sisäänrakennettu takaiskuventtiilin ansiosta paineiskut eivät vaurioita pumppua. Korkea hyötysuhde varmistaa pumpun energiatehokkuuden.

Opi lisää hydrauliikasta Grundfos ECADEMY -kurssilla:
grundfos.com/fi/learn/ecademy/all-courses/basic-hydraulics-and-pump-performance
Hanki lisää osaamista SP-uppopumpusta Grundfos ECADEMY -kurssilla:
grundfos.com/fi/learn/ecademy/all-courses/the-sp-submersible-pump 

SP-pumput Dahlin varastovalikoimassa


JP-pumppu

JP on itseimevä keskipakopumppu, joka soveltuu kaivo- ja järviveden pumppaukseen sekä kasteluun. Pumppu on helposti siirrettävä, joten sitä voidaan käyttää myös sade- ja tulvavesien poistoon. JP-pumppuja on saatavana myös pressostaatilla tai säiliöllä varustettuina.

JP-pumput Dahlin varastovalikoimassa


SCALA-vesiautomaatti

Itseimevistä, kompakteista SCALA-vesiautomaateista löydät sopivan mallin kotiin, mökille ja puutarhaan. Ne sisältävät kaiken tarvittavan samassa paketissa. Hiljainen SCALA2 tuottaa tasaisen vedenpaineen kaikkiin kodin vesipisteisiin ja on helppo asentaa vaikkapa keittiön kaappiin. SCALA1 puolestaan on fiksu valinta ulkokäyttöön.

Hanki lisää osaamista SCALA1-pumpusta Grundfos ECADEMY -kurssilla:
grundfos.com/fi/learn/ecademy/all-courses/79-the-scala1-pressure-booster-course
Hanki lisää osaamista SCALA2-pumpusta Grundfos ECADEMY -kurssilla:
grundfos.com/fi/learn/ecademy/all-courses/scala2

SCALA Dahlin varastovalikoimassa

 

Teksti ja kuvat: Grundfos

Julkaistu 20.5.2024