Grundfosin tyhjennys- ja paineenkorotuspumppuvalikoimasta löytyy ratkaisu useimpiin kodin käyttökohteisiin

UNILIFT CC -tyhjennyspumppujen avulla saat kotitalouden tulvavedet hallintaan. JP-vesiautomaattisarja on kesämökkien luotettava työhevonen. SBA-avokaivopumput auttavat vaihtelevan tai matalan vedenpaineen ongelmiin ja parantavat asumismukavuutta.


UNILIFT CC -tyhjennyspumppu

UNILIFT CC on kevyt tyhjennyspumppu, jossa on kaksi tyhjennysyhdettä (päällä ja sivulla) ja joiden ansiosta sitä on helppo käsitellä asennuksessa ja /tai vaihdettaessa. Se tyhjentää veden aina 3 mm asti - ja kuten muutkin tyhjennyspumput - sen voi asentaa pysyvästi paikoilleen tai käyttää siirrettävänä.

  • Matala imutaso - pystyy tyhjentämään veden 3 mm asti
  • Itse jäähdyttävä hydrauliikka
  • Helppo asentaa
  • Helppo poistoputken asennus

UNILIFT Dahlin valikoimassa

Lue lisää UNILIFTistä Grundfosin sivuilta: product-selection.grundfos.com/fi/applications/domestic-buildings/domestic-wastewater


JP-vesiautomaattisarja - kesämökkien työhevonen

Grundfos JP-pumput ovat helppokäyttöisiä, toimintavarmoja ja edullisia. Ne soveltuvat vedenottoon ja kasteluun monissa eri käyttökohteissa mm. kotitalouksissa, mökeillä ja puutarhanviljelyssä kilpailukykyisellä ja edullisella hinnalla.  JP-vesiautomaatit on helppo asentaa mihin vain haluat, kunhan ne ovat vain sateelta suojassa.

JP-pumppumallit

Grundfos JP-puutarhapumppu JP 4-47 ja JP 5-48

Itseimevä pumppu, joka pystyy imemään nestettä jopa 7 metrin syvyydestä.  Siinä on sisäänrakennettu ejektori.  JP-pumpuissa on kevyt ja vahva RST-rakenne.  Vedenotto on välttämätöntä monessa eri tilanteessa – kotitalouksissa, puutarhoissa, mökeillä sekä puutarhanviljelyssä. Grundfos JP-pumpun pienen ja kätevän koon ansiosta sen voi asentaa minne vain.

JP- vesiautomaatti pressostaatilla (JP PM1) - JP 4-47 PM1

Käynnistää ja pysäyttää pumpun, kun vesipiste avataan.  Painekytkimellä varustettu malli soveltuu hyvin harvemmin tapahtuvaan, mutta pitkäkestoiseen käyttöön, kuten esim. puutarhan kasteluun tai erillisen painesäiliön täyttöön.  Se rekisteröi automaattisesti vedenkulutuksen paineen laskiessa, kun putkistossa on virtaamaa.
Automaattinen käynnistys-pysäytys -toiminto, jota ohjaavat yhdessä paineenvaihtelu ja virtaama.  Kuivakäyntisuojaus pysäyttää automaattisesti pumpun sen ollessa tyhjänä vedestä. 

JP-vesiautomaatti painesäiliöllä (JP PT-H) -JP 4-47 PT-H ja JP 5-48 PTH

Varustettu kalvopainesäiliöllä, painekatkaisijalla ja painemittarilla, joka käynnistää ja sammuttaa pumpun käytön mukaan. Se soveltuu hyvin kohteisiin, missä veden käyttö on vähäistä, mutta usein toistuvaa, esim. kesämökin vesijärjestelmät.  Painesäiliö vähentää pumpun käynnistyksiä ja pidentää siten pumpun käyttöikää.
Painesäiliö varastoi paineistetun veden käyttövalmiiksi varmistaen sen, ettei pumppu käynnisty vähäisemmän kulutuksen aikana. JP-vesiautomaatti painesäiliöllä ei sisällä takaiskuventtiiliä.  Se pitää ostaa erikseen ja asentaa veden takaisinvirtauksen ja pumpun käynnistymisen estämiseksi painehäviön vuoksi. 

JP-pumput Dahlin varastovalikoimassa

Lue lisää JP-pumpusta Grundfosin sivuilta: product-selection.grundfos.com/fi/products/jet-pumps/jp


Grundfos SBA uppoasennettava avokaivopumppu - all-in-one

SBA-avokaivopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaamiseen välisäiliöistä ja rengaskaivoista. Varustettu sisäisellä ohjausyksiköllä - ulkoista pumppuohjainta ei siis tarvita. Lisäksi valikoimassa versio kelluvalla imusihdillä matalan järviveden pumppaamiseen.

SBA-pumppu Dahlin valikoimassa

Lue lisää Grundfosin sivuilta SBA-pumpusta: product-selection.grundfos.com/fi/products/sb-sba

 

 

Julkaistu 24.5.2022