Grundfos JP-vesiautomaatti  –  kesämökkien työhevonen

Grundfos JP-pumput ja vesiautomaatit ovat helppokäyttöisiä, toimintavarmoja ja edullisia. Pumput soveltuvat vedenottoon ja kasteluun monissa eri käyttökohteissa mm. kotitalouksissa, mökeillä ja puutarhanviljelyssä kilpailukykyisellä ja edullisella hinnalla. 

JP-pumput ja vesiautomaatit on helppo asentaa mihin vain haluat – järven reunalle, sadevesikaivon viereen tai kasvihuoneeseen, kunhan ne ovat vain sateelta suojassa. Pumppumalleja on kolme JP-puutarhapumppu, JP PM1 pressostaatilla ja JP PT-H painesäiliöllä. Pumppukokoja on kaksi. JP 4-47 on teholtaan 850W ja vastaa tuotoltaan vanhaa JP 5 pumppua. JP 5-48 on teholtaan 1490 W ja vastaa tuotoltaan vanhaa JP 6 pumppua.

JP PT-H -vesiautomaatti painesäiliöllä

JP PT-H versio on varustettu kalvopainesäiliöllä, painemittarilla ja painekytkimellä, joka käynnistää ja sammuttaa pumpun käytön mukaan. Se soveltuu hyvin kohteisiin, missä veden käyttö on vähäistä, mutta usein toistuvaa, esimerkiksi kesämökin vesijärjestelmät. JP-pumput ovat itseimeviä, joten ne soveltuvat hyvin vedenottoon järvestä tai kaivosta.

Painesäiliö vähentää pumpun käynnistyksiä ja pidentää siten pumpun käyttöikää. JP-vesiautomaatin painesäiliö on laadukas kalvopainesäiliö, jossa ei ole vaihdettavaa pussia vaan kestävä kalvo. Kalvopainesäiliössä vesi ei pääse säiliön ulkoseinämää vasten, jolloin säiliö ei ruostu.

JP 4-47 PT-H, 850 watin tehoinen vesiautomaatti, palvelee perustarpeet kesämökillä. Tehokkaampi JP 5-48 PT-H tuottaa vettä jo hieman suurempiinkin tarpeisiin.

Lataa JP-esite: https://bit.ly/39GO92D
Eri pumpputyyppejä kotiin ja mökille käyttökohteen mukaan täällä: https://bit.ly/2WBP948

Koko JP-valikoima Dahlilla

JP -vesiautomaatti painesäiliöllä: JP 4-47 PT-H ja JP 5-48 PT-H
JP-vesiautomaatti pressostaatilla: JP4-47 PM1
JP -puutarhapumppu: JP 4-47 ja  JP 5-48

 

Julkaistu 17.6.2020