Vanhan kiertovesipumpun vaihto ei ole koskaan ollut näin helppoa

Jos kiertovesipumppu on ollut käytössä jo vuosia, asiakkaasi voi todennäköisesti säästää energiaa vaihtamalla sen uudempaan. Grundfosin GO -sovelluksen GO Replace -työkalun avulla vaihtopumpun haku sujuu helposti ja nopeasti.

Energiankulutus kuriin Go Replacen avulla

Vanhat kiertovesipumput voivat kuluttaa energiaa jopa 17 kertaa enemmän kuin uudet Grundfos-pumput. Vanhan pumpun vaihtaminen uuteen on ekoteko ja lisäksi se saattaa säästää merkittävästi rahaa. 

Grundfos GO -sovelluksesta löytyvät GO Replace -työkalun avulla löydät helposti sopivan, energiatehokkaan kiertovesipumpun asiakkaasi vanhan pumpun tilalle Grundfosin ALPHA-, MAGNA-, COMFORT- tai UP/UPS-sarjoista.

Skannaa – Hae – Vaihda

Grundfos GO -sovelluksen voit ladata ilmaiseksi sovelluskaupastasi. GO Replace -työkalun avulla voit skannata olemassa olevan pumpun tyyppikilven tai hakea sen tiedot mallinimellä tai tuotenumerolla valikosta. Sovelluksen tietokanta sisältää yli 14 000 pumpun tiedot, joten myös muiden valmistajien pumppujen korvaaminen onnistuu.

Sovellus ehdottaa pumpun tietojen perusteella sen tilalle sopivaa, energiatehokkaampaa vaihtopumppua. Voit valita ehdotuksista mieleisesi ja luoda pumpun tiedoista pdf-muotoisen raportin, jonka voit esimerkiksi lähettää tukkuliikkeellesi tilausta varten.


Lataa Grundfos GO sovelluskaupastasi

Skannaa QR-koodilla sovelluskauppaasi ja lataa ilmainen Grundfos GO -sovellus.

Lue lisää kiertovesipumpuista ja energiansäästöstä: product-selection.grundfos.com/fi/applications/domestic-buildings/domestic-heating

Kertaa Grundfos ALPHA2-pumpun asennus ECADEMY-kurssilla: grundfos.com/fi/learn/ecademy/all-courses/additional-circulator-knowledge

Katso YouTube-video energiansäästöstä Grundfos GO -sovelluksen avulla:


 

Teksti ja kuvat: Grundfos 

Julkaistu 26.9.2023