Pettikö aikataulu ja budjetti?

Monissa rakennusurakoissa budjetin ja aikataulun yhteensovittaminen on yksi haastavimmista osuuksista ja yleisesti ottaen viivästykset työvaiheiden välillä aiheuttavat paljon ennakoimattomia lisäkuluja.

Mikäli teet energiaremontteja, kuten lämmöntalteenottoa tai asennat muuta eristystä vaativaa putkistoa, voit leikata asennusaikaa merkittävästi ja samalla saada budjettisi pitämään paremmin. Vaihda putkistomateriaaliksi 3-in-1 ratkaisu COOL-FIT, joka on tehtaalla esieristetty, kovalla ulkokuorella suojattu kokonaisvaltainen ratkaisu, joka on helppo ja nopea asentaa. Sen eristyskyky ei heikkene vuosien varrella, se on täysin ruostumaton ja kestää sellaisenaan Suomen haastavissa ulko-olosuhteissa.

Ja kuten todettu, koska työvaiheita on kolmen sijaan vain yksi, saat heti valmista jälkeä ja arvioitu aika putkiasennuksissa pitää huomattavasti paremmin paikkansa, vaatii vähemmän koordinaatiota työntekijöiden ja työmaiden välillä ja kaiken lisäksi se hankkiutuu eroon kaikista tulitöistä. Liitokset tehdään turvallisesti ja varmasti esieristetyillä sähköhitsausosilla. Lisäksi COOL-FIT on helppo kannakoida, sillä se kuuluu kannakoida suoraan ulkokuoresta yksinkertaisimmilla mahdollisilla kannakkeilla.

Katso asennusaikaa vertaileva sisäasennusvideo: 
https://youtu.be/dCc3aki8mek?si=YnQ42PwnevCxpmtl

Asiakkaasikin on tyytyväinen, kun eristetylle putkistolle tyypillisistä ylläpitokustannuksista päästään eroon. Näitä yleensä muodostavat eristeen korjailut, kondensaatio-ongelmat, suodattimien tyhjentäminen ja pahimmassa tapauksessa ruosteen aiheuttamat vuodot.
Kysy COOL-FITistä lisää Dahlin jälleenmyyjältäsi tai ota yhteys:

Matti Aho
Tuoteryhmäpäällikkö, jäähdytys
GF Piping Systems Finland
+358 (0) 400 513 027
matti.aho(at)georgfischer.com

Lue itse lisää osoitteista:

www.gfps.com/fi-fi/products-solutions/innovation/cool-fit.html 
www.gfps.com/cool-fit

Dahlin valikoima

COOL-FIT -tuotteet


 

Teksti ja kuvat: GF Piping Systems

Julkaistu 23.4.2024