Geberit-puristusliitosjärjestelmät

Turvalliset ja pitkäikäiset liitokset ovat päätavoite kaikissa asennuksissa. Lisäksi nopea ja helppo asennus on tärkeä asentajalle. Geberit Mapress ja Geberit Mepla -puristusliitinjärjestelmät täyttävät nämä vaatimukset täydellisesti.

Näkyvästi turvallinen

Geberit-putkistojärjestelmissä oikean asennustavan varmistaminen on helppoa.

Oikea pistosyvyys
Geberit Mapress -järjestelmässä oikea pistosyvyys taataan merkitsemällä pistosyvyys putkeen. Geberit Mepla -järjestelmässä putki liitetään liittimen päälle niin pitkälle kunnes se on kiinni puristuksen ohjauskauluksessa.

Puristuksen ohjauskaulus
Kaikissa puristusliitosjärjestelmissä puristusleuat on suunniteltu niin, että on melkein mahdotonta sijoittaa ne väärin. Tämä vähentää tai jopa estää väärien puristusten seuraukset.

Puristusindikaattori
Eikä unohdeta puristaa liitoksia. Puristamattomat Geberit Mapress -osat ovat näin ollen heti huomattavissa värillisestä puristusindikaattorista. Värilliset puristusindikaattorit ovat puristusosien päissä, ja ne on helposti irrotettavissa puristuksen jälkeen.

Vuotaa puristamattomana
Jos Geberit Mepla ja Geberit Mapress -osia ei ole kunnolla puristettu, ne vuotavat varmasti koeponnistusvaiheessa. Vuotoindikaattorit varmistavat, että liitokset, joita ei ole puristettu, on huomattavissa luotettavasti. Näin voidaan varmistaa, ettei ikäviä yllätyksiä tule yllättäen myöhemmin, ja että kaikki pysyy luotettavasti vuotamattomana.

Työkalut

Geberit Mapress ja Geberit Mepla -järjestelmiin on omat puristustyökalunsa. Työkalut tarvitsee huoltaa säännöllisesti, jotta voidaan taata työkalun moitteeton toiminta ja käyttöikä pysyisi mahdollisimman pitkänä. Huollossa koneen toimintakyky käydään läpi, mahdolliset viat korjataan ja lopuksi se kalibroidaan.

Myös järjestelmän leuat käydään läpi esimerkiksi mahdollisten murtumien ehkäisemiseksi ja puhdistetaan. Geberitin huolto kirjoittaa aina huoltoraportin tekemistään toimista ja keskustelee mielellään asiakkaan kanssa, mitä toimia on tehty tai mitä jatkotoimia olisi tarpeen tehdä.

Geberitin oma huolto toimii Vantaalla, osoitteessa Lumijälki 2. Voit sopia koneiden huoltamisesta oman Dahl-vastuumyyjäsi kanssa.

Dahlin valikoima

Lisätietoja Geberitiltä

Katso tästä Geberit Mapress Hiiliteräs -järjestelmän asennusvideo:

 

 

Julkaistu 24.11.2021