Oletko jo tutustunut uuteen Geberit FlowFit -komposiittiputkijärjestelmään?

Geberit FlowFit On Tour kiersi Dahlin pisteissä syksyllä 2023. Kiertueella oli hyvä tunnelma ja asiakkaat pääsivät tutustumaan uuteen Geberit FlowFit -komposiittiputkijärjestelmään. 

Leikkimielisessä FlowFit-asennuskisassa kilpailtiin Suomen taitavimman FlowFit-asentajan tittelistä ja tavoiteltiin pääpalkintoa – kevytlentokoneella lentämistä. 

Suomen kaksi taitavinta FlowFit-asentajaa löytyi Lahdesta Jani Pakkanen ajalla 30,99 ja Vantaalta Severi Simola ajalla 28,84. He pääsevät näyttämään taitonsa myös kevytlentokoneen puikossa. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

Lisätietoa Geberit FlowFit -komposiittiputkijärjestelmästä

Geberit FlowFit on uraauurtava syöttöjärjestelmä käyttövedelle ja lämmitysjärjestelmiin, mutta se sopii yhtä lailla myös jäähdytykseen ja paineilmalle. Järjestelmä on vaivaton asentaa ja helppo käyttää rakennustyömaalla. Se on kehitetty helpottamaan asentajien työtä. Geberit FlowFit vastaa LVI-alan ammattilaisten kolmeen tärkeimpään vaatimukseen – luotettavuuteen, hygieniaan ja helppoon asennukseen. Järjestelmästä on myös saatavilla ympäristöseloste (EPD).

Geberit FlowFit -järjestelmän hyödyt pähkinänkuoressa

1. VAIN 2 LEUKAA
Työkalupakissa tarvitaan vain 2 leukaa. Sinisellä leualla puristetaan putkikoot d16–d40 ja oranssilla koot d50–d75.

2. EI SEKAANNUKSEN VAARAA
Puristusleuat ja puristusindikaattorit on helppo yhdistää väritunnisteiden avulla. Sinisellä leualla puristetaan siniset liittimet, oranssilla oranssit.

3. SELKEÄ OHJAUSKAULUS 
Puristusleuka voidaan asemoida vain yhdellä tapaa. Selkeä ohjauskaulus estää väärät puristukset, joiden syynä on yleensä väärä asemointi.

4. HELPPO PISTOSYVYYDENTARKISTUS 
Liittimessä on tarkistusaukko, josta asentajat voivat tarkistaa oikean pistosyvyyden. Aukosta näkee välittömästi, jos putki ei ole oikein liittimen sisällä.

5. SIVUPURISTUS
Puristus onnistuu vaivattomasti myös kapeissa ja ahtaissa paikoissa, koska puristusleukaa ei tarvitse enää saada koko puristusliittimen ympärille.

6. MANUAALINEN VAIHTOEHTO
Järjestelmään kuuluu myös käsikäyttöiset puristuspihdit. Optimaalisen voimansiirron ansiosta putkikoon d40 puristus vaatii Geberit FlowFit -järjestelmässä saman voiman kuin d26 putkikoon puristus Geberit Mepla -järjestelmässä.

7. KÄÄNNETTÄVÄ PURISTUSYKSIKKÖ
Liittimien fiksun muotoilun ansiosta puristusyksikkö ja puristusindikaattori voidaan kääntää haluttuun asentoon. Käännettävä puristusyksikkö ja sivupuristus takaavat mukavan työskentelyn jopa ahtaissa ja hankalissa oloissa.

8. LIITTIMET OPTIMAALISELLA VIRTAUKSELLA
FlowFit-liittimien virtausoptimoidun muotoilun ansiosta painehäviöt ovat minimaaliset. Vesi virtaa pienemmällä painehäviöllä koko putkijärjestelmän läpi käyttöpisteelle. Siten putkistossa tarvitaan vähemmän vettä eikä vesi jää seisomaan putkistoon.

9. SUOJATULPAT LIITTIMILLE JA PUTKILLE
FlowFit-järjestelmän putket ja kaikki liittimet on suojattu tulpilla, jotka estävät likaantumisen ja kuljetusvahingot ennen asennusta.

Katso täältä Dahlin valikoiman FlowFit-tuotteet

FlowFit On Tour -kiertue Geberitin sivuilla: Geberit FlowFit OnTour 2023 | Geberit.fi

Lisätietoa tuotteesta Geberitin sivuilla: FlowFit – suoraviivainen ja helppo asentaa | Geberit.fi

FlowFit YouTubessa:


 

Teksti ja kuvat: Geberit

Julkaistu 26.9.2023. Päivitetty 3.10.2023