Tyylikäs, toimiva vedenpoisto kylpyhuoneessa

Linjalattiakaivojen suosio on kasvanut samalla, kun laattakoot kylpyhuoneissa ovat kasvaneet. Kapea suihkukouru on helppo sijoittaa isojen laattojen väliin. Yleensä seinän viereen sijoitettava suihkukouru mahdollistaa tyylikkäät kaadot ja tasalattiasuihkun.

Geberit CleanLine -suihkukouru on esteettinen vaihtoehto suihkun viemäröintiin. Sen kaivojärjestelmä on kaksiosainen, asennusta varten tarvitsee hankkia vain lattiakaivo sekä kouru-osa.  Asennuksesta näkyville jää vain kapea kouru, joka ohjaa veden ja lian viemäriin ja kourun alla keskellä on lattiaan upotettuna kaivoelementti, joka sisältää vesilukon.

Vuoden 2022 alusta Geberit CleanLine -sarjan kaivoelementti on ollut saatavilla myös sivuliitännällä. Sivuliitännän avulla on mahdollista yhdistää esimerkiksi saunan kuivakaivo samaan viemäröintiin suihkun kanssa. Yhden kaivoelementin viemäröintikapasiteetti on suunniteltu yhdelle suihkulle.

Vaihtoehtoja tarpeen ja maun mukaan

Geberit-suihkukaivoja CleanLine-kourua varten on saatavilla neljää eri mallia ja kourumalleja on kolmella eri ulkonäöllä. Suihkukourun materiaali on ruostumatonta terästä ja sitä on saatavilla useissa eri väreissä, asiakkaan kylpyhuoneeseen sopivana.

Asennusta helpottavia ominaisuuksia

Geberit-lattiakaivo on suunniteltu helppoa asentamista varten. Esimerkiksi kaivoelementtiin on jo tehtaalla injektoitu ja esiasennettu vesieristyslaippa, joka varmistaa vesieristyksen tiiviyden ja helpottaa kaivon asentajan ja vesieristyksen tekijän yhteistyötä.

Kourun voi asentaa joko keskelle lattiaa tai aivan seinän viereen.

Kourun pituuden voi itse päättää kohteeseen sopivaksi, sillä sen voi asennuksen yhteydessä sahata rautasahalla haluttuun mittaan. CleanLine-suihkukourua on saatavilla 90, 130 ja 160 cm mittaisena. Minimimitta lyhennettäessä on 30 cm.

Yksi kaivo on mitoitettu yhdelle suihkulle. Jos tilassa on useita suihkuja, voi kourut liittää helposti yhteen.

Tyyppihyväksyntä

Geberit-lattiakaivolla on EU:n mukaiset hyväksynnät. Viimeisimpänä lattiakaivolle on myönnetty myös suomalainen STF-tyyppihyväksyntä.

Dahlin valikoima

Geberit CleanLine -tuotteet

Lue lisää eri vaihtoehdoista ja suihkukourun eduista www.geberit.fi/cleanline

Katso asennusvideo

Kaivojen ja kourujen tekniset tiedot löytyvät Geberit onlinetuotekatalogista

 

Julkaistu 27.4.2022