fischer UltraCut FBS II -betoniruuvit

Paranna projektejasi fischerin UltraCut FBS II -betoniruuveilla. Mukautuvat ja helppoa asennusta varten suunnitellut betoniruuvit tarjoavat jopa kolme asennussyvyyttä, jotka sopivat erilaisiin kiinnityksiin ja kuormitusvaatimuksiin.

Laajentumaton kiinnitys minimoi keskinäiset - ja reunaetäisyydet, tehden UltraCut FBS II -betoniruuveista täydelliset ahtaisiin tiloihin. ETA Optio 1 -hyväksynnän ansiosta ne soveltuvat sekä halkeillulle että halkeilemattomalle betonille, varmistaen luotettavan suorituskyvyn joka kerta.

UltraCut FBS II -betoniruuvien geometria mahdollistaa nopean ja tehokkaan pureutumisen asennuspintaan, kun taas erikoiskierteinen muotoilu tarjoaa korkean kuormituksen keston, vähentäen kiinnityspisteiden tarvetta. Nämä betoniruuvit ovat myös hyväksyttyjä useisiin tilapäisiin kiinnityksiin ja ne mahdollistavat tarkan säädön kohdistuksen saavuttamiseksi.

Useita kantavaihtoehtoja

Saatavana eri kantavaihtoehtoja, mukaan lukien uppokanta ja kuusiokanta. UltraCut FBS II sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön (CP, R A4), tarjoten korkean korroosionkestävyyden. Paranna projektejasi UltraCut FBS II:n luotettavuudella ja monipuolisuudella.

Lue lisätietoja fischerin sivuilta: UltraCut FBS II

Tuotteet Dahlin valikoimassa:

     

     

    Teksti ja kuvat: fischer Finland

    Julkaistu 18.6.2024