ELGEF Plus – ainutlaatuista laatua jo yli 25 vuoden ajan

ELGEF Plus on polyeteenijärjestelmä paineistetuille putkijärjestelmille, joita käytetään vedelle, kaasulle ja useille teollisuussovelluksille.

ELGEF Plus-liittimien ja -haaroitussatuloiden ainutlaatuinen monipuolisuus sekä erinomainen luotettavuus ovat nostaneet GF Piping Systemsin maailman johtavaksi muovirakenteisten putkistojärjestelmien toimittajaksi. Kattavaan komponenttivalikoimaan kuuluu ainutlaatuiseen modulaariseen sähköhitsausjärjestelmään perustuvan sähköhitsausliitinvalikoiman lisäksi nyt myös laaja valikoima erilaisia suorilla päillä varustettuja liittimiä. GF Piping Systems tarjoaa markkinalähtöisiä ratkaisuja, jotka perustuvat korkealaatuisiin tuotteisiin ja erittäin turvallisiin sähkö- ja puskuhitsausliitoksiin.

GF Piping Systems pystyy lisäksi tarjoamaan täydellisen kokonaispaketin, joka sisältää käyttötarkoitukseensa räätälöidyt ELGEF Plus-asennustyökalut, hitsauskoneet ja palvelut.

ELGEF Plus-järjestelmän erinomaiset räätälöintimahdollisuudet ovat ainutlaatuiseen joustavuuteen yhdistettyinä vakuuttavia ominaisuuksia, jotka johtavat ratkaiseviin asiakasetuihin. GF Piping Systems tarjoaa monia erilaisia vain muutamiin tuotteisiin perustuvia kokonaisratkaisuja, mikä mahdollistaa tehokkaat asennukset ja rajattomat käyttömahdollisuudet.

Polyeteenivalmisteinen putkistojärjestelmä on osoittautunut luotettavaksi kaikissa olosuhteissa. Se edistää lisäksi pyrkimyksiä kestävyyteen, sillä sen hiilijalanjälki on muihin vastaavanlaisiin (etenkin metallivalmisteisiin) järjestelmiin verrattuna yksi kaikkein pienimmistä.

Modulaarinen konsepti

Jokainen yksittäinen liitin ja yhde on tehty sopimaan yhteen ja yhdessä muodostamaan luotettavat, vuotamattomat liitännät. Monia erilaisia pääteyhdistelmiä on mahdollista suunnitella vain muutamalla tuotteella. Modulaarisuus vähentää varastointia.

Mukautetut ratkaisut

GF tarjoaa oikean ratkaisun käytännön ongelmiin ELGEF Plus -järjestelmän avulla. Ymmärrämme erityiset asiakaslähtöiset ratkaisut ja räätälöimme tuotteita asiakkaan tiettyjen tarpeiden mukaan.

Korkeinta liitoslaatua

ELGEF Plus -liittimet on suunniteltu käyttäjä- ja kokoamisystävällisyyden lisäksi myös täysin turvallisiksi ja luotettaviksi. Liitimille ja raaka-aineille tehdään useita laatutestejä ja -tarkastuksia.

Täydellistä jäljitettävyyttä

ELGEF Plus -liittimet tarjoavat täydellisen jäljitettävyyden ja helpon tunnistuksen raaka-aineesta lopulliseen tuotteeseen. Yhtenäiset QR-koodit, jotka ovat yhdenmukaisia Track & Trace -palvelun kanssa, antavat lisäarvoa liittimille.

Dahlin valikoima

ELGEF Plus -tuotteet

Lisätietoa tuotteista

Tuote-esite
ELGEF Plus -tuotteet GF:n sivuilla

Tutustu tuotteisiin oheisilla videoilla:


 

Teksti ja kuvat: Georg Fischer

Julkaistu 20.5.2024