DahlShopista entistäkin helppokäyttöisempi

Elokuussa 2021 otettiin käyttöön uudistunut DahlShop. Verkkokaupan kehitysprojektia johtanut Matti Ala-Nikkola kertoo, että uudistukset on tehty asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

– Olen työskennellyt Dahlin kehityspäällikkönä joulukuusta 2020 lähtien ja verkkokaupan kehittäminen on ollut yksi tärkeimmistä projekteistani. Yhteensä olen ollut digitaalisen tukkukaupan kehityksessä mukana jo 17 vuoden ajan, kertoo Matti Ala-Nikkola, joka kuvailee itseään keski-ikäistyväksi diginatiiviksi.

– DahlShop-kehitysprojektin tavoitteena on ollut tehdä verkkokaupan käytöstä mahdollisimman helppoa, Ala-Nikkola painottaa, ja nostaa erityisesti esille kaksi käyttäjiä palvelevaa uudistusta:

  • DahlShop toimii puhelimellasi

Työmaalla ja asiakkaan luona ollessasi puhelimen selaimella DahlShopista voi näppärästi varmistaa tuotteiden saatavuudet ja hintatiedot. Saatavuustiedoista Dahlin oletusvarastosi saldotiedot näytetään korostetusti ensimmäisenä.

  • Uusittu tuotehaku

Tuotehakua on kehitetty paljon ja tuotehaun toimivuus pohjautuu pitkälti tuotetiedon laatuun. Haku näyttää jo hakusanaa syöttäessä osuvia tuotteita sekä tuoteryhmiä, toiminnalla on tarkoitus ohjata mahdollisimman pienillä tiedoilla oikeisiin tuotteisiin. Hakutuloksista voi tuotteita rajata Dahlin palvelupistekohtaisesti, esimerkiksi rajaa vain Dahl Vaasan varastossa olevat allashanat.

Dahlin verkkokauppaa kehitetään asiakaslähtöisesti

Matti Ala-Nikkola korostaa, että verkkokaupan kehitystyötä tehdään aina asiakaslähtöisesti, ja kehitys on jatkuvaluonteista.

– Välittömästi uudistuksen julkaisun jälkeen elokuussa pyysimme DahlShopin aktiivikäyttäjiltä kommentteja ja kehitysehdotuksia. Saimmekin mukavasti palautetta, jonka pohjalta olemme tehneet lisää käyttöä parantavia viilauksia. Haluan välittää ison kiitoksen aktiivisille asiakkaille sekä myyjille palautteista ja kehitysehdotuksista.

– Jos et vielä ole vieraillut uudistuneessa verkkokaupassamme, niin nyt kannattaa tunnukset kaivaa esille ja käydä kokeilemassa miltä DahlShop näyttää. Ja muistathan olla yhteydessä vastuumyyjääsi, jos sinulla on Dahlin verkkokauppaan liittyviä kysymyksiä tai kehitysehdotuksia, Ala-Nikkola vinkkaa lopuksi.