Dahl ja DB Schenker yhteistyössä kestävän kehityksen keskiössä – Leading the way to a more sustainable world

Sujuvasti rullaava logistiikka, kattava jakeluverkosto ja tarkasti aikataulutetut toimitukset ovat Dahlin vahvuuksia. Asiakastyytyväisyytemme kannalta on tärkeää, että kuljetukset ovat nopeita ja luotettavia.

Samalla tiedostamme, että logistiikka ja kuljetus muodostavat merkittävän osan hiilijalanjäljestämme. Siksi haluammekin panostaa logistiikan kehitykseen sekä vähähiilisyyteen nyt ja tulevaisuudessa.

Käytämme uusiutuvaa dieseliä

Jatkossa DB Schenker tankkaa uusiutuvaa dieseliä Dahlin kuljetuksissa toimitusmäärien edellyttämän polttoainetarpeen verran.

Schenker on meille tärkeä kumppani, jonka kanssa jaamme myös samat arvot. Kestävä kehitys onkin tärkeä osa jo vuonna 2021 alkanutta Schenker-kumppanuuttamme.

Kestävä liiketoiminta ja valinnat ovat tärkeitä paitsi Dahlille ja DB Schenkerille, myös asiakkaillemme ja heidän liiketoiminnalleen. Kyse ei ole enää yksittäisestä ratkaisusta Dahlin ja DB Schenkerin välillä, vaan osasta laajempaa kokonaisuutta.

Avoin viestintä ja yhteiset arvot johtavat Dahlin ja Schenkerin välistä yhteistyötä jatkossakin. Vastuulliset valinnat eivät ole ainoastaan kilpailuvaltti, vaan välttämättömyys tulevaisuuden liiketoiminnan kannalta.

Vastuullisuustiekarttamme kattaa eri osa-alueita omin välitavoittein. Logistiikan ja jakelun kehittäminen on ympäristöpolitiikkamme keskiössä. Tavoitteenamme onkin vähentää kuljetuksista syntyviä päästöjä -50 % vuoteen 2030 mennessä vuoden 2019 lähtötasosta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita. Huolehdimme ympäristöstämme myös konsernimme Saint-Gobainin periaatteiden mukaisesti.

Kannustammekin kaikkia sidosryhmiämme – tavarantoimittajia, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme – lähtemään mukaan ympäristötyöhön. On hienoa, että voimme Schenkerin kanssa näyttää yhdessä esimerkkiä vastuullisen logistiikan saralla.

Katso alta video Dahlin ja DB Schenkerin yhteistyöstä.

Videot puhuttu suomeksi, alempi tekstitetty englanniksi:


Julkaistu 6.3.2024