Asentajien suosima NIBE SPLIT BOX taipuu moneen

NIBE S -sarjan NIBE SPLIT BOX ilma-vesilämpöpumppupaketit ovat täydellisiä ilma-vesilämmityskokonaisuuksia uuteen tai vanhaan kotiin. Ne tarjoavat käyttäjilleen ennennäkemätöntä helppoutta ja mukautuvuutta.

Tuotepaketissa NIBE SPLIT BOX ulkoyksikkö NIBE AMS tuottaa taloon sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä vuoden ympäri, talvella jopa -20 asteen pakkasiin asti. Kolme teholuokkaa.

Kokonaisuuden automatiikka on sisäyksikössä NIBE VVM S320, jossa on myös 180 l sisäänrakennettu RST lämminvesivaraaja, 9 kW sähkövastus lisäenergiana ja itsesäätyvä kiertovesipumppu. Paketissa on vakiona mukana myös sähkökuormituksen virtavahdit talon pääsulakkeita suojaamaan sekä ulkoyksikön maateline.

Helpottaa käyttäjän ja asentajan arkea

Asentajan työpäivään:

  • Helppoutta – selkeä opastettu käyttönotto joko sisäyksikön näytöltä tai asentajan älypuhelimesta sisäyksikön lähiverkossa.
  • myUplink PRO -sovellus asiakkaan lämpöpumpun valvontaan ja hallintaan.
  • MyUplink-palvelun avulla onnistuu myös lattialämmitysjärjestelmän ja lämpöpumpun integraatio, joka tuo mukavuuden lisäksi säästöjä.

Käyttäjälle:

  • Helppoutta – älykäs opastus, joka kysyy mitä käyttäjä haluaa muutettavan ja opastaa tekemään oikeita säätöjä.
  • Laite on helppo liittää nettiin sisäänrakennetun wifin avulla ja ottaa käyttöön sääennusteen huomiointi ja pörssisähköohjaus kustannuksia entisestään pienentämään.
  • Maksuttomasta myUplink-palvelusta voi seurata järjestelmän toimintaa ja pienestä lisämaksusta myös hallita laitteistoa.
  • Tulevaisuuden mahdollisuudet – päivitysten myötä laite pysyy ajan tasalla myös tulevaisuudessa.
  • NIBETURVA – rekisteröimällä uuden laitteen, saa käyttäjä maksuttoman lisäturvan kuudenteen käyttövuoteen saakka

NIBE Ekosysteemissä kokonaisuuden hallinta säilyy

NIBE SPLIT BOX ilma-vesilämmitysjärjestelmää voi laajentaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun sisäyksikön fiksuun ohjaukseen liitetään kompakti ilmanvaihtokone NIBE Alto Smart S40-350, toimivat lämmitys ja ilmanvaihto yhdessä ja kokonaisuuden hallinta on helppoa sisäyksikön selkeältä näytöltä tai etänä myUplink-palvelussa. NIBE Alto Smart S40-350 ilmanvaihtokoneessa on tehokas LTO, sisäänrakennettu kosteusanturi ja se sopii pieneen tilaan, myös kylmälle ullakolle.

Ilmanvaihdon lisäksi NIBE aurinkosähköpaneelit ja viilennys voidaan liittää NIBE Ekosysteemiin, jolloin yksi automatiikka huolehtii koko järjestelmän toiminnasta. Ottamalla käyttöön S-sarjan fiksuja langattomia lisätarvikkeita, tulee kodin sisäilman hallinnasta entistä tarkempaa ja energiatehokkaampaa.

Lue lisää NIBE SPLIT BOXista NIBEn sivuilta

Muista tilata myös lämmitetty vedenpoistoputki NIBE KVR 10.

Hybridiratkaisuihin on saatavana myös NIBE SPLIT PLUS -malli, jossa lämpöpumppu toimii energiansäästäjänä esim. öljy- tai puulämmityksen rinnalla, ohjausyksikön NIBE SMO S40:n automatiikasta.

NIBE SPLIT BOX Dahlin valikoimassa

Kysy NIBE ALTO SMART ERS S40-350 ilmanvaihtokoneesta omalta vastuumyyjältäsi Dahlilla!

Muista myös NIBE PLUS ja NIBE SPLIT Classic

Myös toisen lämmönlähteen rinnalle säästöä tuomaan asennettavat NIBE PLUS -ilma-vesijärjestelmät sisältävät kaikki S-sarjan mahdollisuudet. F-sarjan tuttu värinäytöllinen ohjaus etähallintamahdollisuuksineen löytyy NIBE SPLIT Classic (8 ja 12) -mallista.

 

Julkaistu 15.2.2023