Lisätty todellisuus helpottaa hana- ja suihkutuotteiden valintaa

Mitä on lisätty todellisuus? Lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) tarkoittaa teknologiaa, jossa virtuaalinen sisältö liitetään osaksi oikeaa maailmaa AR-tuetun sovelluksen tai selaimen avulla.

Projekteissa ja remontoinnissa hyvä mielikuvitus on eduksi, kun erilaisia laite- ja materiaalivalintoja tehtäessä valitaan runsaslukuisesta valikoimasta se itseä miellyttävä vaihtoehto. Tämä pätee myös hana- ja suihkuvalintoihin. Miltä mattamusta hana näyttäisi omassa kylpyhuoneessa? Sopiiko tilaan kaksi sadesuihkua, ja miltä se näyttäisi? Mielessäsi saattaa olla jo tietty hanamalli, mutta hieman vielä mietityttää sopiiko se sittenkään...

AR-teknologia auttaa luomaan sisustuksesta upean kokonaisuuden ja havainnollistamaan, miltä remontoitu tila tulee näyttämään valmiina. Sen avulla on myös helppo vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja valita niistä omaan tarkoitukseen sopivin – huomattavasti helpommin kuin esitettä selailemalla tai myymälässä eri vaihtoehtojen edessä tuskailemalla.

Miten hanaan tutustuminen AR-teknologialla sitten toimii?

  • Valitse Oraksen verkkosivuilla toiminnoiltaan ja muotoilultaan miellyttävä hanamalli ja siirry vuorovaikutteiseen 3D näkymään sivun oikean laidan 3D-malli -kohdasta.
  • Aktivoi AR-toiminto ja skannaa mobiililaitteella (view in AR).
  • Suuntaa mobiililaitteen kamera tasaiseen pintaan, kunnes tuote tulee näkyviin.
  • Voit nyt tarkastella valittua mallia eri kulmista ja eri etäisyyksiltä käyttämällä mobiililaitetta suurennuslasin tapaan. Voit esimerkiksi tarkistaa, sopiiko valittu malli kylpyhuoneesi tai keittiösi mittoihin, koska jokainen tuote esitetään todellisessa mittakaavassa.

Tutustu uutuustuotteisiimme Oraksen virtuaalisessa esittelytilassa, joka on toteutettu vastaavalla teknologialla: https://360.oras.com/fi/

Lue lisää: https://stories.oras.com/fi/ar-havainnollinen-tapa-l%C3%B6yt%C3%A4%C3%A4-t%C3%A4ydellinen-hana-omaan-kotiin

 

 

Julkaistu 29.8.2022