AP BIO -ilmanpuhdistin

Ilmanvaihdon asiantuntijoiden kehittämä luotettava AP BIO -ilmanpuhdistin tekee kaikki ilmassa olevat virukset ja bakteerit toimintakyvyttömiksi. Myös Covid-19-tautia aiheuttavan SARS CoV-2 -viruksen. Ilmanpuhdistin hyödyntää ainutlaatuista AirFendTM-teknologiaa: biologisella ja turvallisella seoksella kyllästetyt suodattimet eliminoivat tehokkaasti virukset ja bakteerit.

Turvaa ja hygieniaa asiakkaille ja henkilökunnalle

AP BIO -ilmanpuhdistin sopii erinomaisesti mm. ravintoloihin, kauppoihin, apteekkeihin, toimistoihin ja terveydenhuollon tiloihin. Se imee likaisen ilman sisäänsä ja puhdistaa sen. Pyörillä varustettu ilmanpuhdistin on helppo siirtää tilasta toiseen. Neljä kokoa erilaisiin tarpeisiin.

  • Tuhoaa 99,99985 % viruksista ja bakteereista
  • Helppokäyttöinen ja turvallinen
  • Laitteesta tulevalla ilmalla bakterisidinen vaikutus huoneen ilmaan jo 20 minuutin käytön jälkeen
  • Bakterisidinen vaikutus pintoihin erityisen vahva jopa 2 metrin etäisyydelle

Katso miksi kannattaa valita juuri AP BIO

AP BIO on turvallinen ja tehokas ratkaisu. Teho ja turvallisuus on todennettu testeillä, muun muassa sairaaloissa Covid19-hoitotiloissa, ja tekniikka on EN 24476 -sertifioitu.

Laite soveltuu kaikkiin tiloihin, joissa liikkuu ihmisiä – jopa 200 m² kokoiseen tilaan asti. Kokeile valintatyökalulla mikä ilmanpuhdistin sopii sinun tarpeisiisi!

Ota yhteyttä ja tilaa heti

AP BIO -ilmanpuhdistin on helppokäyttöinen ja taloudellinen, ei kalliita ylläpito- ja huoltosopimuksia. Se on helppo ja turvallinen huoltaa itse. Kysy tuotteesta lisätietoja omalta vastuumyyjältäsi Dahlilla, ja tee tilaus!

AP BIO on käytössä myymälätiloissamme Vantaalla, lue juttu täältä

 

Julkaistu 26.5.2021