DahlApp mobiilisovellus on ladattavissa sovelluskaupoista

Pääset käyttämään maksutonta DahlApp-sovellusta hakemalla ”Dahlapp” sovelluskaupoista. Tunnistat sovelluksemme sinisestä D-kirjaimesta. DahlApp on suomenkielinen.


DahlApp on tarkoitettu kaikille Dahlin tuotetiedoista kiinnostuneille. Sovelluksen käyttö ei edellytä käyttäjätunnusta tai asiakastiliä. Kattavat tuote- ja saatavuustiedot ovat kaikkien käytettävissä.

  • Etsi tuotteita
  • Katso tuotetiedot ja varastotilanne
  • Skannaa ja shoppaile kaupassa
  • Katso tilaushistoriasi

Löydät tuote- ja saatavuustiedot nopeasti ja mahdollisimman kattavilla tiedoilla. Käytettävyyttä on hiottu, jotta käyttömukavuus olisi mahdollisimman miellyttävää puhelimella tai tabletilla.

Tuotteiden saatavuustiedot näytetään varastokohtaisesti. Tuotetiedoista löytyy kattavasti tuotekuvat ja tuotteisiin liittyvät dokumentit kuten asennusohjeet.

Lisätietona näytetään tuotteeseen tarvittavat ja suositeltavat lisätarvikkeet. Esimerkiksi asennusvaiheeseen tarvittavat tuotteet listataan erikseen ja listauksesta voi varmistaa, ettei tilaukselta jää puuttumaan mitään oleellista.

Aukaise lisää toimintoja kirjautumalla DahlAppiin

Tiliasiakkaille kirjautuminen DahlShop-tunnuksilla avaa asiakashinnat, tilausmahdollisuuden sekä tilaushistorian kautta tilausten seurannan kaikista asiakastilin tilauksista kolmen kuukauden ajalta. Myymälässä DahlAppilla voi lukea viivakoodit tuotteista ja tehdä noutotilauksen kätevästi omalla mobiililaitteella. Työmaalla tilauksen teko onnistuu myös helposti, aikaisemmin käytetyt DahlShopin toimitusosoitteet ovat käytettävissä.

Etsi siis sovelluskaupasta DahlApp ja laita luurisi töihin!

 

DahlApp-sovellus helpottaa yrittäjän arkea

Lohjalainen LVI-alan yrittäjä Tomas Vikman otti heti käyttöönsä DahlAppin, kun tutun myymälän henkilökunta siitä hänelle kertoi.

DahlApp tekee asioinnista nopeaa ja selkeää. "Kerään tuotteet myymälässä koriini ja skannaan tuotekoodit kännykällä. Näen välittömästi omat hintani ja ostosten jälkeen saan tilausvahvistuksen sähköpostiini. Laskutusta tehdessä voin aina tarkistaa tilaukset sähköpostista tai DahlAppin kautta", kertoo Vikman.

Ei enää työpäivää ilman DahlAppia!Julkaistu 27.4.2023, päivitetty 23.1.2024