DahlApp mobiilisovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupoista

Pääset nyt tutustumaan maksuttomaan DahlApp-sovellukseen hakemalla ”Dahlapp” sovelluskaupoista. Tunnistat sovelluksemme sinisestä D-kirjaimesta. DahlApp on suomenkielinen.


DahlApp on tarkoitettu kaikille Dahlin tuotetiedoista kiinnostuneille. Sovelluksen käyttö ei edellytä käyttäjätunnusta tai asiakastiliä. Kattavat tuote- ja saatavuustiedot ovat kaikkien käytettävissä.

  • Etsi tuotteita
  • Katso tuotetiedot ja varastotilanne
  • Skannaa ja shoppaile kaupassa
  • Katso tilaushistoriasi

Löydät tuote- ja saatavuustiedot nopeasti ja mahdollisimman kattavilla tiedoilla. Käytettävyyttä on hiottu, jotta käyttömukavuus olisi mahdollisimman miellyttävää puhelimella tai tabletilla.

Saatavuustiedoista saadaan tuotteista varastokohtaisesti varmuus, löytyykö tuotetta tarvittava määrä heti hyllystä. Tuotetiedoista löytyy kattavasti tuotekuvat ja tuotteisiin liittyvät dokumentit kuten asennusohjeet.

Uutena lisätietona on tuotteen mukaan tarvittavat ja suositeltavat lisätarvikkeet esimerkiksi asennusvaiheeseen. Listauksista voi varmistaa, ettei tilaukselta jää puuttumaan oleellisia tarvikkeita ja kokonaisuuden asennus onnistuu kerralla.

Aukaise lisää toimintoja kirjautumalla DahlAppiin

Tiliasiakkaille kirjautuminen DahlShop-tunnuksilla avaa asiakashinnat, tilausmahdollisuuden sekä tilaushistorian kautta tilausten seurannan kaikista asiakastilin tilauksista kolmen kuukauden ajalta. Myymälässä DahlAppilla voi lukea viivakoodit tuotteista ja tehdä noutotilauksen omalla puhelimella. Työmaalla tilauksen teko onnistuu helposti, aikaisemmin käytetyt DahlShopin toimitusosoitteet ovat käytettävissä.

Etsi siis sovelluskaupasta DahlApp ja laita luurisi töihin!

 

Julkaistu 27.4.2023