Valta vaihtuu Oulun inframyynnissä

Dahlin Oulun inframyynnin selkäranka, Timo Stenius (oikealla) siirtyy eläkkeelle 13.6.2019
ja hänen seuraajanaan aloittaa Matti Isotalus (vasemmalla) 13.5.2019.

Timo Stenius valmistui 1974 putkiasentajaksi ja LVI-teknikoksi Mikkelistä 1980. Nuoruusvuosina työkokemusta kertyi putkiurakoinnista, kunnes vuonna 1990 työt alkoivat Hafab Oy:lla infratuotteiden myynnissä. Tuolloin Timon vastuulla oli Utsjoki-Humppila-Kitee alue, joten reissuhommat tulivat tutuiksi. Samalla tutuiksi tulivat laajalta alueelta infra-alan ammattilaiset.

Tukkukauppaan Timon tie vei vuonna 1997 kun Suomen LVI-tukussa, eli nykyisessä Ahlsellissa avautui inframyyjän paikka auki. Lopullinen koti Timon uralta löytyi Dahlista, jossa hän aloitti työskentelyn vuonna 2012. Timon huikea persoona on tullut tutuksi näiden 30 vuoden aikana lukuisille Pohjois-Suomen urakoitsijoille, vesihuollon osaajille ja alan valmistajille. Timon tunnusmerkkinä on itsetehdyt nahkatuotteet, joihin Timo on suhtautunut intohimoisesti jo vuosia. Miehen tavanneilta ei yleensä jää huomaamatta Timon uniikit kengät, jotka ovat hieno näyte miehen käsityötaidoista ja maltista tehdä asiat kerralla kunnolla. Timon pitkäjänteisyys ja perehtyneisyys omaan tekemiseen on näkynyt myös inframyynnissä, jossa samat ominaisuudet ovat mahdollistaneet pitkäkestoiset asiakassuhteet.

Timon seuraajana 13.5. aloittaa Matti Isotalus. Matti on metallipuolen tekun käynyt, Wurthillä myyntiopin saanut muoviosaaja. Kannuksensa infra-alalle hän on ansainnut Talokaivolla, jonka Oulun yksiköstä käsin hän on työskennellyt myynnin parissa viimeiset 8 vuotta. Matilla on vahva kontaktipinta Pohjois-Suomen urakoitsijoihin ja suunnittelijoihin, joita hän on omalla asiantuntemuksellaan palvellut muovikaivoihin, pumppaamoihin ja erottimiin liittyvissä asioissa. Dahl pystyykin jatkossa antamaan erityistä tuotetukea juuri Matin muoviosaamisen kautta, unohtamatta muita mausteita, joita Dahlin laajalla tuote- ja palveluvalikoima asiakkaillemme tarjoaa.

Seuraavan kuukauden aikana Timo siirtää osaamistaan Matille. Tämän jälkeen Timo pääsee keskittymään täysillä nahkatöihin, harrasteautoihin ja metsässä liikkumiseen. Dahl kiittää Timoa hienosta urasta ja toivoo suotuisia marjastuskelejä. Samalla haluamme toivottaa Matin lämpimästi tervetulleeksi osaksi Dahlin infraperhettä!