Dahl on Top Employer -huipputyönantaja myös vuonna 2023 – seitsemättä vuotta perättäin!

Saint-Gobain on useana vuonna palkittu hyvistä henkilöstökäytännöistään Top Employer -tunnustuksella. Konsernin Suomen toiminnot ovat saaneet tunnustuksen nyt jo seitsemättä kertaa.

Tunnustus myönnetään panostuksestamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen. Vuonna 2023 Top Employer Finland -sertifikaattia saavat käyttää Saint-Gobain Finland Oy, Saint-Gobain Glass Finland Oy, Leca Finland Oy ja Dahl Suomi Oy. Tunnustuksen myöntää Top Employer -instituutti – itsenäinen, kansainvälinen ja puolueeton työnantajia tutkiva ja sertifioiva toimija.

Tunnustuksen saaneet organisaatiot on arvioitu Top Employer -instituutin kansainvälisen kyselytutkimuksen avulla, joka kattoi yli 400 henkilöstön johtamista koskevaa toimintatapaa. Aihealueina kyselyssä ovat mm. osaamisen johtaminen, työkulttuuri, rekrytointikäytännöt, työhyvinvointi, perehdytys ja vastuullisuus. Vuonna 2023 Top Employer -sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti 2053 organisaatiota 121 maassa. Nämä tunnustuksen saaneet Top Employer -huipputyönantajat työllistävät yhteensä yli 9 miljoonaa työntekijää. 

Saint-Gobainille myös Top Employer Global -tunnustus

Saint-Gobain -konserni on yksi niiden 15 yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2022 -tunnustus. Konserni sai Global-tunnustuksen jo kahdeksatta kertaa, ja se on osoitus siitä, että konserni työskentelee aktiivisesti hyvien henkilöstökäytäntöjen eteen kaikissa toimimissaan maissa ja organisaatioissa.

Henkilöstön hyvinvointi on Dahlilla tärkeää

– Top Employer -sertifikaatti on hyvä osoitus niistä panostuksista, joita olemme tehneet henkilöstökäytäntöjemme kehittämiseksi ja työntekijöidemme hyvinvoinnin lisäämiseksi. Työntekijöiden terveys ja turvallisuus sekä työntekijöiden oikeudet ovat mainittuina konsernimme toimintaperiaatteissa, jotka kattavat kaikki johtajien ja työntekijöiden työhön liittyvät toimet maasta riippumatta ja mahdollistavat konsernin pitkäaikaisen strategian mukaisen kestävän kehityksen ja vastuullisen kasvun. Olemme erittäin ylpeitä saamastamme tunnustuksesta ja jatkamme edelleen panostustamme henkilöstön kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen. Sertifioinnin yhteydessä saamme laajasti benchmark-tietoa ja tärkeää ymmärrystä siitä, missä voimme vielä toimintaamme kehittää, kommentoi Top Employer 2023 -tunnustusta Dahlin henkilöstöpäällikkö Sini Koppanen.

Lisää tietoa sertifikaatista, arviointikriteereistä ja Top Employer -instituutista löydät osoitteesta https://www.top-employers.com.