Dahl on Top Employer -huipputyönantaja, kuudetta vuotta putkeen!

Saint-Gobain on useana vuotena palkittu hyvistä henkilöstökäytännöistään Top Employer -tunnustuksella. Konsernin Suomen toiminnot ovat saaneet tunnustuksen nyt jo kuusi kertaa peräkkäin!

Tunnustus myönnetään panostuksestamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen. Vuonna 2022 Top Employer Finland -sertifikaattia saavat käyttää Saint-Gobain Finland Oy, Saint-Gobain Glass Finland Oy, Leca Finland Oy ja Dahl Suomi Oy. Tunnustuksen myöntää Top Employer -instituutti, joka on itsenäinen, kansainvälinen ja puolueeton työnantajia tutkiva ja sertifioiva toimija.

Tunnustuksen saaneet organisaatiot on arvioitu Top Employer -instituutin kansainvälisen kyselytutkimuksen avulla, joka kattoi yli 400 henkilöstön johtamista koskevaa toimintatapaa. Aihealueina kyselyssä ovat mm. osaamisen johtaminen, työkulttuuri, rekrytointikäytännöt, työhyvinvointi ja perehdytys.

Vuonna 2022 Top Employer -sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti 1857 yritystä 123 maassa. Saint-Gobain -konserni on yksi niiden 11 yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2022 -tunnustus. Konserni sai Global-tunnustuksen jo seitsemättä kertaa!

– Haluamme Dahlilla tarjota laadukasta palvelua ja hyvän asiakaskokemuksen. Nämä asiat korreloivat usein vahvasti henkilöstökokemuksen kanssa, joten on tärkeää, että henkilöstöllämme on hyvä olla. Olemme erittäin ylpeitä saamastamme tunnustuksesta ja jatkamme myös tulevaisuudessa panostustamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen, kommentoi Top Employer 2022 -tunnustusta Dahlin henkilöstöpäällikkö Sini Koppanen.

Lisää tietoa sertifikaatista, arviointikriteereistä ja Top Employer -instituutista löydät täältä.