Miksi Dahlin tavarantoimitus on niin mutkatonta ja hyvää?

Monien suomalaisten rakennushankkeiden sujuvuutta helpottaa Dahlin paikallinen palvelupiste sekä joustavat ja luotettavat kuljetukset suoraan työmaille. Mitä muita valtteja löytyy Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtavan LVI-tukkukaupan hihasta?

1. Saat tarvitsemasi tuotteet heti paikallisesta palvelupisteestä

Yli 30 palvelupistettämme ympäri Suomen huolehtivat siitä, että pystymme palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jokaisen palvelupisteemme varastovalikoima on erittäin kattava: valikoimastamme löytyy yhteensä yli 20 000 nimikettä – täyttä laatutavaraa totta kai! Periaatteemme on, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet nopeasti. Siksi huolehdimme siitä, että tuotteet ovat noudettavissa palvelupisteistämme heti. Jos asiakkaan tarvitsemaa tuotetta ei sillä hetkellä varastostamme löydy, hoidamme homman niin, että ne löytyvät palvelupisteeltä seuraavana arkiaamuna klo 7 mennessä.

2. Sinulle räätälöity varastovalikoima säästää aikaa ja kustannuksia

Räätälöimme palvelupisteidemme varastovalikoiman aina paikallisia asiakkaita kuunnellen. Räätälöidyn varaston avulla toimitukset työmaalle saadaan rullaamaan aikataulujen mukaisesti. Valikoiman räätälöinti säästää myös aikaa: koska tuotteita ei tarvitse toimittaa päävarastosta saakka, pystymme suoriutumaan toimituksista nopeammalla ja tarkemmalla aikataululla kuin kilpailijamme.

3. Toimitamme tuotteet suoraan työmaallesi – myös pika- ja täsmäkuljetuksena!

Jokaisen urakoitsijan kannalta pahin tilanne on, että asentaja on työmaalla, mutta tarvikkeet eivät. Paikallinen logistiikkamme varmistaa, ettei työmaalla seisota tumput suorina. Huolehdimme päivittäisistä tavarantoimituskuljetuksista työmaille minne päin Suomea tahansa. Hiottu logistiikkaketjumme mahdollistaa täsmäkuljetukset ja pikakuljetukset jopa samalle päivälle.

4. Asiakaspalvelummehuolehtii, että työsi sujuu

Menemme palveluasenteessa aina askeleen pidemmälle. Palveluksessamme on yli 500 alan ammattilaista, joiden asiantuntemuksesta ja osaamisesta asiakkaamme hyötyvät päivittäin. Me tunnemme LVI-alan kuin omat taskumme. Siksi osaamme joustaa juuri oikeassa paikassa. Jos joskus on tarvetta hurauttaa vaikka lähimmälle bensa-asemalle tuomaan tavaroita, niin sen me myös teemme!

Tarvitsetko luotettavan kumppanin?

Ota meihin yhteyttä!