Tuemme Sylvan toimintaa tänäkin jouluna

Kuvassa Dahlin toimitusjohtaja Jari Mikkonen, Sylvan varainhankintapäällikkö Anna-Leena Mitro ja Sylvan toiminnanjohtaja Marika Aro.

Olemme jo useamman vuoden ajan lahjoittaneet joulumuistamisiin varaamamme summan hyväntekeväisyyteen. Lahjoitussumma oli tänä vuonna 10 000 euroa, ja se sisälsi hyväntekeväisyyshuutokauppamme tuoton. 

Lahjoitus kohdennettiin hyväntekeväisyyskumppanillemme Sylvalle. Sylva ry on syöpäsairaiden lasten ja heidän perheidensä yhteinen järjestö, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea koko perheelle lapsen sairastuttua syöpään. Sylva ry:n toiminnanjohtaja Marika Aron mukaan Dahlin lahjoitus käytetään pääosin lapsiperhetukeen ja kurssitoimintaan, joiden kautta ammattilaiset auttavat lapsiperheitä vaikeassa tilanteessa.

Kiitämme huutokaupan yhteistyökumppaneitamme (Danfoss, Wavin Finland, IMI Hydronic Engineering, FläktGroup Finland, Nibe Energy Systems, Hansgrohe ja Novosan) sekä kaikkia huutokauppaan osallistuneita asiakkaitamme. Olemme jälleen saaneet yhdessä paljon hyvää aikaan. Huutokauppavoittajien esittelyt löytyvät täältä: https://www.dahl.fi/huutokauppa/

Sylvan toimintaa on mahdollista tukea myös yksityishenkilönä, esimerkiksi kertalahjoituksella tai merkkipäiväkeräyksellä. Lisätietoa löydät täältä: https://www.sylva.fi/osallistu-tai-lahjoita/lahjoita/

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulun aikaa!