Toimimme vastuullisesti myös koronariskin aikana

Palvelupisteet

Palvelupisteemme ovat avoinna, mutta kannustamme tilaamaan tuotteet puhelimitse, verkkokaupan kautta tai sähköpostitse. Verkkokauppamme DahlShop on avoinna 24/7. Voit kirjautua verkkokauppaan, ja tarvittaessa tilata käyttäjätunnukset, osoitteesta www.dahlshop.fi.

Pyrimme minimoimaan tartuntojen mahdollisuudet noudattamalla viranomaisten ohjeita turvaväleistä ja hygieniasta.

Kuljetukset

Muistathan käyttää hyväksi luotettavaa ja nopeaa paikalliskuljetustamme, mikä toimii erinomaisesti myös näissä poikkeuksellisissa tilanteissa. Toimitukset voidaan esimerkiksi purkaa sovitusti vastaanottajan määrittelemään paikkaan. 

Tuotteiden saatavuus

Koronaviruksen leviämisellä ei ole toistaiseksi vaikutusta Dahlin toimituksiin tai tuotteiden saatavuuteen. Teemme parhaamme varmistaaksemme toimitusvarmuuden säilymisen myös tulevaisuudessa konsernimme Saint-Gobainin vahvojen hankintakanavien tuella. 

Toimenpiteet

Otamme huomioon viranomaisten suositukset kaikissa kohtaamisessa ja noudatamme erityisen hyvää hygieniaa kaikissa tiloissamme. Keskeytämme asiakastapahtumat infektioriskin pienentämiseksi, kunnes tilanne normalisoituu. Lisäksi osa työntekijöistämme työskentelee kotoa käsin.

Seuraamme tilannetta, ja tiedotamme mahdollisista uusista toimenpiteistä tällä nettisivulla ja Facebookissa, mikäli tilanne muuttuu. 

 

Päivitetty 15.5.2020