Jotset Oy on lokakuun huutokaupan voittaja

Lokakuisen huutokauppamme voitti Jotset Oy Joensuusta. Huudettava tuote, Valloxin 110 MV-ilmanvaihtokone, vaihtoi omistajaa 1450 eurolla.

Jotset Oy on perustettu vuonna 2009 emoyritys Joen Nikkarituote Oy:n rinnalle. Joen Nikkarituote Oy tuottaa LVI- ja sähköalan tarvikemyyntiä ja sillä on Joensuussa oma myymälä. Jotset Oy keskittyy LVI-urakointiin/suunnitteluun ja huoltopalveluihin. Juha Silvennoinen tekee LVI-töitä molemmissa yrityksissä ja toimii lisäksi Jotset Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Juha Silvennoinen kertoo, että tukussa Joensuun Dahlilla piipahtaessa viriää silloin tällöin keskustelua LVI-tuotteista. Kokemuksia ja mielipiteitä jaetaan myyjille sekä joskus myös muille asiakkaille. Silvennoiseltakin on toisinaan kysytty vinkkejä. "Olen mie tietoa antanut, sillä yhteistyötähän tässä tehdään, puolin ja toisin", Silvennoinen toteaa.

Hyväntekeväisyyshuutokauppaan Silvennoinen osallistui, koska aihepiiri koskettaa erittäin läheltä. Hänen 14-vuotias tyttärensä sairastaa syöpää, joka on juuri uusiutunut ja hoidot ovat käynnissä. Silvennoisen vaimo toimii lapsen omaishoitajana ja teki huudot Valloxin tuotteesta Juhan ollessa kiireinen työmaalla. Tyttären syöpähoitojen aikana Silvennoinen tekee ajoittain etätöitä KYSiltä (Kuopion yliopistollinen sairaala) käsin. "Avoimesti olen lapseni sairaudesta puhunut. Oma mieli pysyy virkeämpänä töitä tehdessä", kertoo Juha Silvennoinen.

Lokakuun huutokaupan tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Sylva Ry:lle tukemaan syöpälapsiperheitä.

Kuvassa Juha Silvennoinen (vas.) ja Joensuun Dahlin myyjä Sami Suhonen.