Suomen Putkiasennus Oy oli joulukuun huutokaupan voittaja

Kuvassa vasemmalta Kari Ojala ja Samu Korpinen

Joulukuussa huudettiin Hansgrohen suihkukokonaisuus Raindance 240 Air 1jet Nordic Showerpipe. Korkeimman tarjouksen teki Kari Ojala Suomen Putkiasennukselta.

Suomen Putkiasennus Oy on lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennuksiin erikoistunut palveluyritys, jonka kotipaikkakunta on Espoo. Asiakaskunta on kotitalouspainotteinen. Yrityksellä on nyt toiminnan toinen tilikausi lopuillaan. "Ensi vuonna olisi tarkoitus saada palkattua 1-2 henkilöä ja yritys siitä vähitellen kasvuun", kertoo yrittäjä Kari Ojala. Alun perin Rovaniemeltä kotoisin oleva Ojala on aikoinaan muuttanut pääkaupunkiseudulle paremman työtilanteen takia. "Täällä Etelä-Suomessa on lvi-alan töitä todella runsaasti", hän toteaa.

Dahlin toiminnan suhteen Ojalalla ei ole valittamista. Hänen mukaansa erityisesti Dahlin sähköiset palvelut ovat tavallista paremmalla tasolla. "Ja Dahlin vastuumyyjä Samu on toimelias kaveri", sanoo Ojala.

Hyväntekeväisyysasiaan liittyen Ojala toteaa, että hänen yrityksensä tarjoaa toisinaan putkitöitä veloituksetta, jos asiakas yhteyttä ottaessaan kertoo avuntarpeesta. "Olisi hyvä, jos jokainen meistä voisi antaa apua omien rajojensa puitteissa. Avun ei edes tarvitse kovin iso olla - asenne on tärkein."

Vuoden 2017 huutokauppojemme tuotot lahjoitettiin kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen Sylva ry:lle.

Joululahjoitus hyväntekeväisyyteen

Kuukausittaiset hyväntekeväisyyshuutokauppamme jatkuvat vuoden 2018 kevättalvella. Ilmoitamme asiasta tarkemmin lähiaikoina nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeessämme. Tule mukaan huutamaan hyvää!