Huutokaupan voitto jälleen Suomen Putkiasennukselle

Kuvassa Kari Ojala (vasemmalla) ja LVI-myyjä Samu Korpinen

Syyskuun hyväntekeväisyyshuutokaupassamme oli tarjolla Grohen Blue Home -starter kit. Korkeimman tarjouksen tuotteesta teki Suomen Putkiasennus Oy:n yrittäjä Kari Ojala. Ojalalle osui Dahlin huutokaupan voitto jo toistamiseen, sillä hän voitti huutokauppamme myös joulukuussa 2017.

Suomen Putkiasennus Oy on espoolainen lvi-alan yritys. "Töitä on riittänyt oikein mukavasti", Kari Ojala kertoo yrityksensä tämänhetkisistä kuulumisista.

Dahlin hyväntekeväisyyshuutokauppaa Ojala kertoo seuraavansa säännöllisesti. "Tässä kun tietää, että raha menee suoraan hyväntekeväisyyteen, niin on helppo väylä antaa pientä apua", Ojala sanoo. "Olenkin ottanut tavaksi tehdä huutoja sopivien tuotteiden kohdalla. Olen myös jakanut huutokauppapäivityksiä Facebookiin kavereiden nähtäväksi, että joku heistäkin innostuisi huutelemaan tuotteita."

Kari Ojala mainitsee huomanneensa, että seuraavassakin huutokaupassa on tarjolla sellainen tuote, josta hän voisi olla kiinnostunut. "Suunnitteilla on omakotitalo, johon tarvittaisiin juuri tuontyyppinen ilmanvaihtokone", hän kertoo.

Ojala asioi lähes päivittäin tutulla tukkurilla, Olarinluoman Dahlilla. "Asiakkaan näkökulmasta voin sanoa, että palvelu pelaa ja on jopa poikkeuksellisen hyvä ilmapiiri ja asenne", Ojala toteaa. "Vaikka eri firmoissa ollaan, niin yhdessä tehdään. Puhalletaan yhteen hiileen."