LVI Pekka Kämäräinen Oy voitti marraskuun huutokaupan

Vuoden toiseksi viimeisessä huutokaupassa tuotteena oli Pipelife Nordic HT PP-viemäriputkia. Voittohuudon teki LVI Pekka Kämäräinen Oy / Harri Kämäräinen.
 
LVI Pekka Kämäräinen Oy on perustettu vuonna 1995. ”Isäukko perusti yrityksen omiksi hommikseen laman aikaan. Yritys perustettiin toiminimellä, ja vaihtui osakeyhtiöksi vuonna 2001. Itse tulin yritykseen mukaan opintojen ja armeijan jälkeen vuonna 2004”, kertoo Harri Kämäräinen.

LVI Pekka Kämäräinen Oy toimii Kuusamon alueella, ja yrityksessä on henkilökuntaa yhteensä viisi henkilöä. Asiakaskunta on noin 70-prosenttisesti yritysasiakkaita, pääsääntöisesti rakennusliikkeitä. Loput asiakaskunnasta on yksityisasuntoja. "Noin 10 vuotta sitten kovimman nousukauden aikaan asiakkaana oli runsaasti yksityisiä loma-asuntoja, nyt osuus on pienempi", Kämäräinen mainitsee.

Tulevaisuuden näkymistä Harri Kämäräinen toteaa, että yrityksen nykyinen tilanne on hyvä. Tavoitteena on maltillinen kasvu. "Kuusamo on pieni markkina-alue, niin täytyy olla realistinen. Tykkään täällä pohjoisessa asua, muualla on mielestäni tekijöitä tarpeeksi. Lisäksi perheellisenä miehenä olen sitä mieltä, että pikkulasten on hyvä aloittaa elämä täällä. Sitten kunhan kasvavat, niin voivat toki muuttaa - mikäli haluavat", Kämäräinen hymähtää.

Hyväntekeväisyyshuutokaupan Kämäräinen löysi Dahlin uutiskirjeen kautta. "Omassa lähipiirissäni on syöpään sairastuneita, niin asia tuntuu tärkeältä myös siksi."

Kämäräinen kertoo, että käy noutamassa huutamansa viemäriputket parin kuukauden kuluttua helmikuussa. "Silloin meillä tulee olemaan työn alla kohde, johon putket on tarkoitus laittaa."

Putkien noutotilanteesta meillä ei siis ole vielä kuvaa, joten Harri Kämäräinen ideoi tilalle joulupukin kuvan - ja sehän sopii mukavasti juuri tähän ajankohtaan. Hyvää joulua!