Hannu Lahtinen voitti huutokaupan huhtikuussa

Kuvassa: LVI-myyjä Jarkko Ronkainen (vas.) ja Hannu Lahtinen

Huhtikuun hyväntekeväisyyshuutokaupassamme oli tarjolla Grundfos-tuotepaketti eli Scala2-vesiautomaatti + KP 150AV-1 uppopumppu + SBA 3-45 A avokaivopumppu. Korkeimman tarjouksen tuotepaketista teki LVI-asennus Hannu Lahtinen.

LVI-Lahtinen tarjoaa laajalla skaalalla LVI-asennukset, -huollot ja -korjaukset sekä IV-asennukset. "Tehdään pienestä isompiin kokonaisuuksiin asti - niin vessankorjaukset kuin myös uudiskohteiden alusta loppuun -asennukset", kertoo yrityksen omistaja Hannu Lahtinen. Yrityksen asiakaskunta koostuu mm. kotitalouksista, rakennusliikkeistä ja kuntasektorista Lopen alueella Riihimäen kupeessa. 

Yrityksen tulevaisuuden näkymistä Hannu Lahtinen toteaa positiiviseen sävyyn, että näkymät ovat hyvät, sillä liikevaihto on vuosi vuodelta kasvanut. Rakennusala onkin mainiossa noususuhdanteessa.

"Dahlilla tulee käytyä, koska se on toimiva tukku", Hannu Lahtinen sanoo ja kehuu nimenomaan toimivuutta. Pieniä kömmähdyksiä ajoittain sattuu, mutta jyvät erottuvat akanoista siinä suhteessa, miten nuo kömmähdykset paikataan. Lahtinen kertoo, että kerran kun Riihimäen varasto oli unohtanut Lahtisen tilaaman hanan pois toimituksesta, oli lipsahdus korjattu helposti. Lahtisen soitettua ja mainittua puuttuvasta tuotteesta LVI-myyjä Jarkko Ronkaiselle, oli Ronkainen asioikseen kipaissut tuomassa hanan suoraan työmaalle.

Dahlin hyväntekeväisyyshuutokaupan Hannu Lahtinen huomasi Facebookista, ja päätti saman tien osallistua hyvän asian puolesta. 

Kaikki huutokaupan tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Sylva ry:lle, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea koko perheelle lapsen sairastuessa syöpään. Tänä vuonna Dahl Suomi Oy lahjoittaa huutokaupan tuottoa vastaavan summan lisälahjoituksena varsinaisen tuoton päälle.