Varastovalikoimassa Victaulic-tuotteet

Nyt saatavilla uutuustuotteet: 

Nämä laatutuotteet saat siis helposti ja nopeasti suoraan varastostamme! Lisäksi koko kattava Victaulicin tuotevalikoima tilattavissa lyhyin toimitusajoin teollisuusmyyjiemme kautta.

Victaulic on yritys, joka asetti vaatimustason jo yli 90 vuotta sitten

Victaulicin innovaatiot juontavat juurensa aina vuoteen 1925 saakka, jolloin se esitteli ensimmäisen päästä uritetun mekaanisen putkiliitosmenetelmän. Vuonna 1952 Victaulicille myönnettiin ensimmäinen palosuojajärjestelmien uritettujen liittimien UL-luokitus. Victaulicin tämän päivän tekniikka sisältää sprinklereitä, liittimiä, yhteitä, venttiilejä, tarvikkeita ja työkaluja kaikkiin palosuojajärjestelmien sovelluksiin. Innovaatioiden tuloksena on parempi toimivuus, helpommat asennukset ja teollisuudenalan tuotevalikoima vailla vertaa. 

Victaulicin uraliittimet on helppo ja nopea asentaa

Victaulic 009N-uraliittimet soveltuvat sprinklerien kuiva- ja märkäasennuksiin. Ne ovat asennusvalmiita, eli liittimet on suunniteltu niin, ettei asentajan tarvitse poistaa pultteja ja muttereita asennusta varten. Liittimen asentaminen on noin 70% nopeampaa kuin normaalin purettavan uraliittimen. Lisäksi liittimen osien hävikki on olematon, kun liitin on koko ajan kokonainen. 

Kuva: Liitin on työmaalla heti asennusvalmis.

Liittimen paineenkesto on 25 bar ja siinä on esivoideltu tiiviste -20°C...+50°C EPDM (Type A). 009N-liittimillä on hyväksynnät UL, FM, LPCB, VdS ja CE. 

Varastovalikoimassamme punaiseksi maalatut ja sinkityt liittimet. Toimittajalta saatavissa myös valkoisia liittimiä, ja tarvittaessa tilauksesta muitakin värejä. Victaulicilta myös vastaava liitin lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön eli 107N. 

Kuva: Victaulic FireLock™ 705 -uraläppäventtiili (vas.) ja 717 -uratakaiskuventtiili. Molemmat ovat Dahlin varastovalikoiman tuotteita.

Victaulic-venttiilit Dahlin varastovalikoimassa

Victaulicin venttiilit on suunniteltu ja valmistettu luotettavaa ja häiriötöntä toimintaa, tasaista virtausta ja kestävää käyttöä ajatellen. Saatavilla suoraan Dahlilta FireLock™ 705 -uraläppäventtiilien koot DN50 - DN200, ja valmistajalta lyhyin toimitusajoin kokoon DN300 saakka.

FireLock™ 717 -uratakaiskuventtiileistä Dahlin varastossa on koot DN65 - DN200, ja Victaulicilta löytyy kyseistä venttiiliä kokoon DN300 saakka. Takaiskuventtiilin paineluokka 25 bar. Molemmilla venttiilimalleilla on hyväksynnät UL, FM, VDS, LPCB ja CE.

Lisätietoja saat Victaulicin tuotteista saat teollisuusmyyjiltämme!