Watermark-pyöräily 2022 kerää varoja lasten ja nuorten mielenterveystyölle

Xylem Watermark-pyöräily on vesialan yritysten yhteinen hyväntekeväisyystempaus, jossa pyöräillään hyvän asian puolesta 500 km Etelä-Suomen alueella. Tänä vuonna tempauksella kerätään rahaa Kummit ry:n Mielen tila -kampanjaan, jonka avulla kerätään varoja lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

Suomessa jopa 20 % lapsista ja nuorista kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä. Kummien Mielen tila -kampanjalla kerätään varoja heidän auttamisekseen. Kampanjan avulla rahoitetaan tutkittuja ja mielenterveyden häiriöitä tehokkaasti hoitavia hoitomenetelmiä, joita levitetään Kummien tuella koko Suomeen lasten ja nuorten saataville.

Pyöräilyajankohta on tänä vuonna 5.-8.8., ja järjestäjinä toimivat yhteistyössä Xylem, Dahl, NIBE, Flowplus, Unidrain ja Wavin.

Mukaan on ilmoittautunut noin 50 hyvän mielen pyöräilijää. Kaikki osallistujat sitoutuvat tekemään lahjoituksen Kummien Mielen tila -keräykseen.

Tue tempaustamme ­­– tee lahjoitus

Tempaustamme voi tukea, vaikka ei pyörän päälle nousisikaan. Haastamme sinut, yrityksesi sekä yhteisösi mukaan tekemään lahjoituksia Kummit ry:lle. Jokainen euro on arvokas! Keräykseen voi osallistua täällä: oma.kummit.fi/participant/watermark

Pyöräilyreitti 2022

  • Pe 5.8. Vantaa-Vierumäki (matkan pituus 139-151 km vauhtiryhmästä riippuen)
  • La 6.8. Vierumäki-Hämeenlinna (111-146 km)
  • Su 7.8. Hämeenlinna-Nuuksio (114-150 km)
  • Ma 8.8. Nuuksio-Vantaa (69-80 km) 

Pyöräilyn etenemistä voi seurata Facebookissa ja LinkedInissä tunnisteilla #yhdessähyvämieli #watermark

 

 

Julkaistu 21.6.2022